Otelcilik'te Dünya Tatil Ödülleri Sahiplerini Buldu

Otelcilik'te Dünya Tatil Ödülleri Sahiplerini Buldu

Avrupa’da yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği ve en çok memnun kaldığı güzergahlara dağıtılan ödüllerin Avrupa oteller kategorisinde Türkiye, toplamda 7 ödül...

Otelcilik'te Dünya Tatil Ödülleri Sahiplerini Buldu
 
Dünya Tatil Ödülleri (The World Travel Awards) sahiplerini buldu, turizm haberlerinde yayınlanan habere göre Avrupa kıtasında Türkiye’den 5 otel 7 ödül kazandı.
 
Avrupa’da yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği ve en çok memnun kaldığı güzergahlara dağıtılan ödüllerin Avrupa oteller kategorisinde Türkiye, toplamda 7 ödül kazandı.
 
Avrupa’nın ‘En İyi Şehir Oteli’ ödülü Conrad İstanbul,
Avrupa’nın ‘En İyi Eğlence ve Yemek’ hizmeti veren konaklama yeri ödülü Antalya’nın Belek mevkindeki The Land Of Legends Kingdom Hotel’e,
‘En İyi Eğlence’ hizmeti veren otel ödülü Antalya Beldibi mevkindeki Rixos Sungate’e,
‘Avrupa Tam Kapasite Entegre’ ödülü Antalya-Belek Cornelia Diamond Golf Resort’a,
‘Avrupa’nın Lider Oteli’ ödülü İstanbul Çırağan Palace Kempinski’ye verildi.
Antalya’daki The Land Of Legends Kingdom ve Cornelia Diamond Golf Resort toplamda 2’şer ödül kazandı.
 
Avrupa’nın En İyi Yabancı Otelleri Ve Ödül Aldıkları Kategoriler
 
Avrupa’nın En Maceralı Turizm Güzergahı: Portekiz, Azorlar Takımadaları
Avrupa’nın En İyi Sahil Kıyısı Oteli: Elounda Beach Hotel ve Villaları, Yunanistan
Avrupa’nın En İyi Şehir Turu Güzergahı: St. Petersburg, Rusya
Avrupa’nın En İyi Kültür Güzergahı: Azerbaycan
Avrupa’nın En Yeşil Oteli: Naturhotel Leitlhof, İtalya
 
Avrupa haricinde Amerika, Asya, Afrika ve Okyanusya gibi diğer kıtalardaki tatil bölgeleri için de dağıtılan Dünya Tatil Ödülleri'nde 2020 yılında 2 milyonu aşkın kişi oy kullanırken organizasyonun 28 yıllık tarihinde bu alanda rekor kırıldı.
 
1993 yılından beri en maceralı yer, en güzel sahil konaklama yeri ve en iyi şehir turu ödüllerinin dağıtıldığı yarışmada 2021 yılında Portekiz, Azerbaycan, Yunanistan, İtalya ve Rusya'nın bazı şehir ve kasabaları ödüle layık görüldü.
 
Dünya Seyahat Ödülleri'nin Avrupa oteller kategorisinde toplamda 7 ödül kazanan Türkiye'de Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli ödülü;
 
Conrad İstanbul, Avrupa'nın En İyi Eğlence ve Yemek hizmeti veren konaklama yeri ödülü turizmin başkenti Antalya Belek'te faaliyette olan The Land Of Legends Kingdom Hotel'e, En İyi Eğlence hizmeti veren otel ödülü Antalya Beldibi'ndeki Rixos Sungate'e, Avrupa Tam Kapasite Entegre ödülü Antalya-Belek Cornelia Diamond Golf Resort'a, Avrupa'nın Lider Oteli ödülü de İstanbul Çırağan Palace Kempinski'ye verildi.
 
For international gastronomy enthusiasts, you may want to read the article What are the New Food Trends & Restaurant Trends in 2022..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler