En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Tarifi

En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Tarifi

Pancar Kebabı nasıl yapılır? En farklı vegan yemeklerinden Pancar Kebabı yapabilmek için nelere ihtiyaç vardır? Modern Türk mutfağında yeni nesil yemeklerden olan Pancar..

En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Tarifi...
 
Pancar Kebabı nedir? Pancar Kebabı nasıl yapılır? En farklı vegan yemeklerinden Pancar Kebabı yapabilmek için nelere ihtiyaç vardır? Modern Türk mutfağında yeni nesil yemeklerden olan Pancar Kebabı yapmanın püf noktası nelerdir?
 
Daha çok kış aylarında tüketilen pancar çok tercih edilen ürünler arasında yer almıyor. Ancak pancarın farklı tarifleri hem dikkat çekiyor hem de sevmeyenlere sevdiriyor. 
 
En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Tarifi...Pancar kebabı da en iyi kebab tariflerinden biri. Bu tarif bir ana yemek kategorisinde ve pancarı sevdiriyor. İşte merak edilen pancar kebabı tarifi ve bu tarifin tüm püf noktaları...
 
Peki görüntüsü ile iştah açan pancar kebabı nasıl hazırlanır? İşte sizler için derlediğimiz pancar kebabı tarifi...  'Pancar Kebabı' nasıl yapılır? İşte pancar kebabı tarifi ve püf noktaları...
 
Yeni Nesil En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Nasıl Yapılır
 
En Farklı Sebze Yemeklerinden Pancar Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler: 
 
Yarım Kiloluk Pancar 
6 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ 
2 Çay Kaşığı Karabiber
2 Çay Kaşığı Pul Biber
2 Çay Kaşığı Toz Biber
1 Çay Kaşığı Kekik
2 Tatlı Kaşığı Salça
Tuz
Çöpşis
8 Adet Yeşil Biber (Yanına Közlemek İçin)
3 Adet Domates (Yanına Közlemek İçin)
 
En İyi Vegan Yemeklerinden Pancar Kebabı Tarifi...Yeni Nesil Modern Türk Mutfağında Pancar Kebabı Yapılışı:
 
İşe ilk başta pancarı soyarak başlıyoruz. Soyup temizlediğimiz pancarı 4 eşit parçaya bölüp haşlıyoruz. Ancak pancarın haşlama derecesi oldukça önemli. Çok fazla haşlanırsa, kebap edilmesi aşamasında dağılabilir. 
 
Haşlanan pancarları marine ediyoruz. Önce pancarları kuşbaşı şeklinde doğruyoruz. Ardından içine, tuz, karabiber, toz biber, pul biber, kekik, salça ve 2 kaşık yağ ekleyip iyice karıştırıyoruz. En az 2 saat bekletiyoruz. Daha sonra çöp şişlere takıyoruz. 
 
Marine ettiğimiz pancarı eğer imkan varsa mangalda, yoksa bir tavada pişiriyoruz. Tavaya önce biraz sıvıyağ ekliyoruz. Isındıktan sonra pancarları yerleştiriyoruz ve güzelce pişiriyoruz. 
 
Diğer yandan da domates ve biberlerimizi közlüyoruz. Pancar kebabı ve köz sebzeler harika uyum sağlayacaktır.
 
Dileyen yanına bulgur pilavı da yapabilir. 
 
Pancar Kebabı Püf noktaları Nelerdir? 
 
1. Pancarı çok haşlamamak
2. Haşlanmış pancarı marine ettikten sonra 2 saat kadar bekletmek
3. Pişme derecesini iyi ayarlamak 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler