Şef Savaş Alkan, Gastronomi Öğrencileriyle Buluştu

Şef Savaş Alkan, Gastronomi Öğrencileriyle Buluştu

Parçalanan et nasıl kullanılır? Kırmızı et parçalama yöntemleri ve tüketim şekilleri nelerdir? şeklindeki soruları yanıtladı. Uygulamalı eğitim şeklide gerçekleşen etkinliğe öğren..

GAÜ Gastronomi Mutfağında Savaş Şef Öğrencilere ‘Et Parçalama Teknikleri’ Eğitimi Verdi...
 
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm ve Gastronomi Bölümünün düzenlediği etkinliğe katılan Türk mutfağı şeflerinden Savaş Alkan, öğrencilere et parçalama teknikleri hakkında uygulamalı eğitim verdi.
 
Aşçılık eğitimlerinde Gastronomi Mutfağında gerçekleşen etkinlikte şef Savaş Alkan, Gastronomi bölümü öğrencileriyle buluştu. Etkinlik kapsamında aşçılık mesleğinde et parçalama teknikleri ile ilgili oldukça önemli bilgiler paylaşan Alkan; Et nasıl parçalanır? Kuzu ve dana eti nasıl bölümlerine ayrılır? 
 
GAÜ Gastronomi Mutfağında Savaş Şef Öğrencilere ‘Et Parçalama Teknikleri’ Eğitimi Verdi...
Parçalanan et nasıl kullanılır? Kırmızı et parçalama yöntemleri ve tüketim şekilleri nelerdir? şeklindeki soruları yanıtladı. Uygulamalı eğitim şeklide gerçekleşen etkinliğe öğrencilerin katılımı da yoğun oldu.
 
Etin parçalanması, pişirilmesi ve tüketim şekilleri hakkında detaylı workshop yapan Savaş Alkan, GAÜ mutfağında olmaktan mutlu olduğunu söylerken ‘Ben şartlar izin vermediği için okuyamadım ama okumak için burada olan siz değerli gastronomi öğrencilerine şu an bu dersi anlatıyor olmak çok güzel bir duygu hepinize tüm kalbimle teşekkür ediyorum” şeklinde belirtti.
 
GAÜ Gastronomi Mutfağında Savaş Şef Öğrencilere ‘Et Parçalama Teknikleri’ Eğitimi Verdi...
Turizm ve Gastronomi Bölümü Etkinlik Kulübü Sorumlusu Dr. Ezgi Özcan da konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İşinde ustalaşmış ve profesyonelleşmiş isimleri mutfağımızda ağırlayarak öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmayı hedefliyor ayrıca böyle donanımlı ve başarılı şeflerle buluşturarak kariyerlerinde gelebilecekleri noktalar için teşvik edici olmaya çalışıyoruz. 
 
Mutfağımızda etkinlikler sürekli olarak devam ediyor. Savaş Şef gibi bir ismi ağırlamaktan gurur duyduk” dedi...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler