Şef Mehmet Polat Kimdir?

Şef Mehmet Polat Kimdir?

Yaklaşık 5 yıl kadar çalıştım. Askerlik vazifesi için işten ayrıldım. Askerliğim bitince Çanakkale Bozcaada Ada restaurant'ta 2 yıl mutfak şefliği yaptım. Harran üniversitesi araştırma uygulama..

Şef Mehmet Polat Kimdir?
 
Mehmet Polat 1988 yılında Şanlıurfa'da doğdum. lise mezunuyum. 20 yıllık mesleki geçmişim bulunmakta ilk meslek hayatıma 2002 yılında Edessa restaurant'ta başladım. 
 
Yaklaşık 5 yıl kadar çalıştım. Askerlik vazifesi için işten ayrıldım. Askerliğim bitince Çanakkale Bozcaada Ada restaurant'ta 2 yıl mutfak şefliği yaptım.
 
Sonrasında memleketime dönüş yapmak zorunda kaldım ve işimi memleketimde devam ettirdim. 
 
Harran üniversitesi araştırma uygulama hastanesinde 4 yıl mutfak şefliği yaptım.  
 
Şimdi ise kurumsal bir firmada Master kurumsal a.ş mutfak şefliği yapmaktayım aynı zamanda Güneydoğu gastronomi ve eğitimciler Birliği derneği başkan vekilliğini yürütmekteyim.
 
Bu yolda amacımız gelecek olan yeni nesillere iyi bir ortam sağlama aynı zamanda memleketimizin coğrafi işaretli ürünlerini gün yüzüne çıkartmak.
 
Saygılarımla
Gasbirder Başkan Vekili


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler