Türk Mutfağı Lezzetlerini Enfield'de Yaşatıyorlar...

Türk Mutfağı Lezzetlerini Enfield'de Yaşatıyorlar...

Restoran tanıtımlarımızda yeni yönetim ve dekorumuzla müşterilerimize en lezzetli yemek veya tatlı çeşitlerini sunuyoruz, aileniz ve sevdikle -rinizle birlikte şöyle keyifle..

Türk Mutfağı Lezzetlerini Enfield'de Yaşatıyorlar...
 
14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken çoğu çift, hayatı paylaştığı kişiye hediye alma telaşına düşüyor.
 
Peki, yılın en romantik gününü Vadi Restarant’ta kutlamaya ne derseniz? Londra’da Anadolu mutfağı ve lezzetleri denilince akıllara ilk gelen en iyi restoranlardan birisi olan ‘Vadi Restaurant’ Green Lanes’de bulunan şubelerinde müşterilerine enfes yemeklerini tattırmaya devam ediyor.
 
14 Şubat genel olarak romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara kazınsa da kimi insanlar aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgiyle yaptıkları şeyleri kutlamak için de aracı seçiyor 14 Şubat’ı.
 
Sevgililer günü nereye gitmeliyim diye soruyorsanız eğer, cevabımız hazır! 
 
Türk Mutfağı Lezzetlerini Enfield'de Yaşatıyorlar...
Birbirinden zengin menüsüyle Enfield bölgesinde hizmet veren Vadi Restaurant lezzeti ve hizmetiyle müşterilerinden tam not alırken, aynı zamanda müşterileri için özel partiler, doğum günü kutlamaları, nikâh partileri, özel günler veya etkinlikler için ev sahipliği yapıyor.
 
Londra Gazete’ye konuşan Vadi Restaurant’ın sahibi Onur Demirci, şu ifadeleri kullandı:
 
Vadi Restaurant olarak müşterilerimize lezzetli yemekler ve güler yüzlü hizmette ile birlikte kutlamalar veya organizasyonlar için 80 kişilik özel alanımızı sunuyoruz. 
 
Doğum günü, nikâh, nişan veya toplu yemekler için organizyonlar düzenliyoruz, dünyada Türk mutfağı tanıtımlarında bunları yaparken müşterilerimize çeşitli seçenekler sunabiliyoruz. Set menüler veya müşterilerin kendi isteklerine göre seçeneklerimiz mevcut, ayrıca müşteriler kendi dekorlarını da getirebiliyorlar. 
 
Türk Mutfağı Lezzetlerini Enfield'de Yaşatıyorlar...
Bu gibi organizasyonları sürekli yapıyoruz, müşterilerimizin isteklerini ve hayallerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.
 
Vadi ailesi Sevgililer günü kutlaması için her zaman olduğu gibi kapılarımız açık. 
 
Türk mutfağını çok iyi tanıdığımızı düşünüyoruz bu noktada bize gelen müşterilerimiz bizden her daim mutlu ayrıldılar, Türkçe konuşan toplumun dışında farklı etnik kökenlerden oluşan müşteri yelpazesine sahip olmakta bizim için büyük bir mutluluk. Güler yüzlü seviş, kaliteli hizmet ve zengin menümüz ile müşteri memnuniyeti çok önem veriyoruz. 
 
Dolayısıyla, restoran tanıtımlarımızda yeni yönetim ve dekorumuzla müşterilerimize en lezzetli yemek veya tatlı çeşitlerini sunuyoruz, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte şöyle keyifle bir yemek yemek isteyenleri bekliyoruz.
 
Kaynak: londragazete


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler