Türk Mutfağı Sevdalısı

Türk Mutfağı Sevdalısı "Ayten Özbey" Kimdir?

Ben aranıza Ankara'dan katılıyorum. Halk eğitim merkezinde öğretmenim. Aşçılık pastacılık butik çikolata eğitimi veriyorum. 33 yıllık birikimimi paylaşıyorum öğrencilerime..

Türk Mutfağı Sevdalısı "Ayten Özbey" Kimdir?
 
Ben Ayten Özbey Ankara'da öğretmenim serhat şehri Kars temsilcisiyim. Mesleki kariyerini yapmış şefler ve öğretmen arkadaşlarımın olduğu EURO TOOUES gibi özel bir grupta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
 
Ben aranıza Ankara'dan katılıyorum. Halk eğitim merkezinde öğretmenim. Aşçılık pastacılık butik çikolata eğitimi veriyorum. 
 
Alanda Türkiye'nin ilk öğretmeniyim iki üniversite bitirdim mesleki eğitim merkezleri pastacılık meslek lisesi turizm otelcilik mesleki eğitimi zihinsel engelli çocuklar görme ve işitme engelliler erkek açık ceza evi gibi kurumlarda öğretmen olarak çalıştım. 
 
33 yıllık birikimimi paylaşıyorum öğrencilerime aranızda olmak beni çok mutlu etti bu kozmopolit grupla muhteşem çalışmalar yapmak ayrıca mutluluk verici oldu benim için.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler