Türk Mutfağı Sevdalısı

Türk Mutfağı Sevdalısı "Serpil Güler" Kimdir?

2019 da eğitimime devam ederken referansla Grand Yazıcı Yokuşbaşı Bodrum da soğuk Şef olarak görev aldım. Okul hayatımda devam ettirerek, eksik olan derslerimi...

Türk Mutfağı Sevdalısı

Türk Mutfağı Sevdalısı "Ayten Özbey" Kimdir?

Ben aranıza Ankara'dan katılıyorum. Halk eğitim merkezinde öğretmenim. Aşçılık pastacılık butik çikolata eğitimi veriyorum. 33 yıllık birikimimi paylaşıyorum öğrencilerime..

Gastroanadolu'dan

Gastroanadolu'dan "Ümran Varel" İle Özel Röportaj

Türk tencere yemeklerinde de oldukça deneyimliydi. Banquet tarzı bir sunum öğrenirken aynı zamanda alacarte öğrenme fırsatı da yakaladım. Normalde stajyerler tek yönlü işletme..

Şef Eyüp Çakşak kimdir?

Şef Eyüp Çakşak kimdir?

Kebap ızgara ustasıyım mesleğimi Adana'da öğrendim başta Adana olmak üzere İstanbul, İzmir, Ankara, Sakarya, Mersin ve Antalyada mutfak departmanında kebap ustası olarak severek yaptığım..

Türk Mutfağı Sevdalısı Serhat Özmerdivenli Kimdir?

Türk Mutfağı Sevdalısı Serhat Özmerdivenli Kimdir?

Mesleği ilerletmek için farklı mekanlarda 4 yıl sürede farklı departmanlar da ekstra yaparak ızgara tatlı sulu yemek dünya mutfağı yemeklerinde bilgiler edindim. Daha sonra 2011

Pideci Mesut Atılgan Kimdir?

Pideci Mesut Atılgan Kimdir?

Özgeçmişimde de görebileceği' niz gibi farklı eğitimlerle ve yaptığım bireysel araştırmalarla kendimi iş hayatına hazırladım. İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğu..

Șef Ahmet Baç Kimdir?

Șef Ahmet Baç Kimdir?

2011 den sonra genelde bir çok yabancı ülkede lider pozisyonda görevlerde bulundum. Bir dönem milli takımda görev aldım ve mutfağımızı en iyi şekilde temsil edip madalyalar kazandır' dım. Soğuk mutfak kültürü..

Șef Tekin Timur Kimdir?

Șef Tekin Timur Kimdir?

Memlekete döndüğümde Türkiyenin ilk Vodafone freezone markalı Cafe restauranta 3 yıl mutfak şefliğinden sonra tekrardan Kuşadası'nda korumar delux otelde bulundum.

Vanlı Rıfat Usta Kimdir?

Vanlı Rıfat Usta Kimdir?

Yiyecek içecek sektörünün tüm alanlarında; otel, restaurant ve catering şirketlerinde çalışarak küçük bir esnaf lokantasıyla bunların arasındaki farkı anlamaya başlamıştım. Sadece işin mutfak kısmında

Şef Osman Sezener Kimdir?

Şef Osman Sezener Kimdir?

M. Osman Sezener, 1982 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Amerikan Lisesi'nden mezun oldu. Eğitimine Bilkent Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde başladı ve ardından New York Fransız Mutfağı'nda eğitimini..

Şef Hüseyin Özmen Kimdir?

Şef Hüseyin Özmen Kimdir?

1984 yılı kayseri doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini Antalyada tamamladım. Askerlik görevi sonrası meslek serüvenim pastahaneler ve Antalyada birçok ünlü otelde yönetici şef olarak görev yaptım.

Şef Kadir Solak Kimdir?

Şef Kadir Solak Kimdir?

Eğer profosyonel bir ekip kurabildiysem işimi yapmaktan zevk duyarım son 13 yıldır Executive Chef 'lik ve Kordinatörluk yaptım. Bu ekipte Mevlüt şefin isteği ile severek yer aldım kendisi benim..

Şef Ramazan Aras Kimdir?

Şef Ramazan Aras Kimdir?

Hiç bir zaman yılmadım ve hep mücadele içersinde bu konum -lara gelmiş bulunmaktayım .belki şatafatlı ve egzotik kelimeler kuramaya bilirim. Fakat tüm gerçekliğiyle yansıtmaya çalışıcağım..

Şef Hasan Öztürk Kimdir?

Şef Hasan Öztürk Kimdir?

Herşey dahil konseptini italyan Restoran deneyimim balık restorantında çalışmam orda başladı. Frankfurt da küçük bir restoranda çalışma imkanını buldum. Değerli Şeflerle çalışmayı, zoru başarma..

Şef Fatih Ulucan Kimdir?

Şef Fatih Ulucan Kimdir?

Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Bu nedenle takımınıza kolaylıkla adapte olacağımı düşünü...

Şef Kemal AK Kimdir?

Şef Kemal AK Kimdir?

Ben 1998 de başladım mesleki hayatima değişik Restaurant 'larda çalışarak başladım bir çok değişik otellerde ve değişik ustalarla çalıştım. Hedefim her zaman en iyi olmaktı. Dünya mutfağını yakından takip..

Şef Ender Er Kimdir?

Şef Ender Er Kimdir?

Eti sizin kemiyi benim diyerek başladık bu işe. O zamandan beri hiç durmadan devam ettim. Sınırsız üretken bir meslek bu işsiz kaldım kepapçıya başladım kepapçı oldum. Pideciye yardım ettim. Marmaris'te Magic..

Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?

Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?

Çalıştığım her alanda eğitimleriyle destekledim. Üniversiteyi profesyonel aşçılık bölümünden bitirdim. Aşçılık mesleğimde evlendikten sonra otel mutfaklarından ayrılarak gata hastanesi, dışişleri..

Şef Halim Yılmaz Kimdir?

Şef Halim Yılmaz Kimdir?

İlk turizm hayatıma sekiz yıl sonra agora golf, rixos kemer, venezia palas, papillon, aycha kamelya koplex, pegasus incekum, sultan of Dreams alara park rezidans gibi birçok iyi işletmelerde çalışma fırsatı.

Şef Sinem Özler Kimdir?

Şef Sinem Özler Kimdir?

Daha sonra ikinci şefle de mantığımız uymadı ve o da ayrıldı. Bu sırada günlük yaklaşık 180 misafir ağırlıyoruz. Yardımcı şef de yurtdışından teklif aldığını söyledi. Mutfak bir anda boş kaldı. Mutfağa gireceksin

Şef Selami Güleryüz Kimdir?

Şef Selami Güleryüz Kimdir?

Şef Selami Güleryüz aşçılık mesleğine ne zaman başladı? Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Selami şef bu güne kadar nerelerde çalıştı? Şef Selami Güleryüz'ün en sevdiği yemekler hangileridir? Mutfak sırları..

Şef Kemal Can Yurttaş Kimdir

Şef Kemal Can Yurttaş Kimdir

Kemal Can Yurttaş nerelerde çalıştı? Kemal şef aşçılık eğitimlerini nerede aldı? Şef Kemal Can Yurttaş hangi televizyon programlarını gerçekleştirdi? Aşçılık eğitimlerini nerede aldı?

Şef Hamdi Yılmaz Kimdir?

Şef Hamdi Yılmaz Kimdir?

Kariyer hayatıma Avrupa’da devam etme fırsatım oldu. Almanya, Fransa ve Hollanda’da çalıştım. Özellikle Almanya’da uzun bir süre 5 yıldızlı otellerde çalıştım. Türk ve Avrupa mutfağına yakın olma...

Şef

Şef "Ekin Can Kün" Kimdir?

Ekin șef aşçılık mesleğine ne zaman başladı? Şef Ekin Can Kün aşçılık eğitimlerini nerede aldı? Şef Ekin Can Kün kaç yıldır aşçılık mesleğinde hizmet vermekte? Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Ekin şef bu gü