Türk Mutfağı Sevdalısı

Türk Mutfağı Sevdalısı "Serpil Güler" Kimdir?

2019 da eğitimime devam ederken referansla Grand Yazıcı Yokuşbaşı Bodrum da soğuk Şef olarak görev aldım. Okul hayatımda devam ettirerek, eksik olan derslerimi...

Türk Mutfağı Sevdalısı Serpil Güler Kimdir?
 
Ben Serpil Güler, Adana'lıyım, Yalova da yaşıyorum. 2008 de ilk cafe rest de mutfak sorumlusu olarak işe başladım. 
 
Her sene yaz sezonunda cafe restde mutfak sorumlusu olarak görev aldım. 2017 de belge alarak bu dalda profesyonel çalışma yapmak istedim. 
 
Eğitimi iyi veren yerleri araştırmaya başladım. Halk eğitimde eşimin araştırmasında, profesyonel çalışmış hocam, Arif Yılmaz Şefim le tanışarak teorik derslere iştirak ettim. Staj çalışmalarınada lüks rest de   yaparak halk eğitiminden belgemi aldım. 
 
2018 de beni referans göstererek ilk görevimi, Bodrum da 3 ve 4 yıldızlı otellerin sıcak asistanı olarak görev aldım.  
 
25 günde ilk salon şefi olarak işime devam ettim. 2018 Eylül ayında düz liseden terken, mesleğimin belgesini bu dalda almak için açık öğretime kaydımı yaptırarak, Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak bölümüne kaydoldum. 
 
2019 da eğitimime devam ederken referansla Grand Yazıcı Yokuşbaşı Bodrum da soğuk Şef olarak görev aldım. Okul hayatımda devam ettirerek, eksik olan derslerimi tamamlamak için yüz yüze eğitimimi devam ettirdim.
 
2020 Eylül ayında Nene Hatun Mesleki Anadolu Lisesinde eğitimime devam ederek başarıyla mezun oldum.
 
Bodrum da 2021 de  elit otelde  soğuk şef olarak görev aldım. Hedefim daha iyi daha kaliteli ve daha profesyonel çalışma ve öğrenme umuduyla, siz büyük şeflerimin yanında görev alarak ve daha iyiyi başarmak umuduyla mesleğime devam etmek benim için en büyük mutluluktur.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler