Kadın Girişimcilerden

Kadın Girişimcilerden "Güçlü Kadın Güçlü Toplum"

Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayı nı birlikte düzenledikleri Malatya İnönü Üniversitesine teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak..

Kadın Girişimcilerden "Güçlü Kadın Güçlü Toplum"
 
Malatya İnönü Üniversitesi ile Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayında; ‘Kadın ve Yönetim’, ‘Kariyer ve Meslek’, ‘Kadının Toplumdaki Yeri’, ‘Kültür ve Sanatta Kadın’ ile ‘Dijitalleşme ve Kadın’ başlıkları altında toplantılar düzenlendi. Toplantılara katılan 80’e yakın davetli tarafından kadının toplumdaki yeri ve önemi üzerine hazırlanan sunumlar paylaşıldı. 
 
Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayı Açılış Törenine;
 
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay ile eşi Nükhet Kızılay, Valinin eşi Nagihan Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Hafize Gürkan, Yeşilyurt Kaymakamının eşi Ayşe Uğurlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Eşi Semra Çınar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Battalgazi Belediye Başkan Vekili İsmet Sarıgül, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Kurum Müdürleri, akademisyenler, öğretim görevlileri, kadın girişimciler, eğitimciler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarının yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Güçlü Kadın Güçlü Toplum’ sloganıyla hayata geçirdikleri Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayı ile kadınların toplumdaki yeri, konumu ve öneminin bilimsel çalışmalarla ele alınacağını söyledi.
 
Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayını birlikte düzenledikleri Malatya İnönü Üniversitesine teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak geleceğimizin mimarları olarak gördüğümüz kadınlarımızın daha girişimci ve daha üretken olabilmeleri için yürüttüğümüz çalışmalara İnönü Üniversitemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz Yerel Yönetimler ve Kadın Çalıştayı ile devam ediyoruz. 
 
Çalıştayımızı birlikte düzenlediğimiz İnönü Üniversitesi başta olmak üzere hazırladıkları sunumlar ve tecrübeleriyle kadınlarımıza yönelik projelerimize ışık tutacak olan kadın sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, akademisyenlerimize, öğretim üyelerimize ve girişimcilik ruhuyla kadınlarımıza rol model olan çok değerli kadın girişimcilerimize şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Çalıştayımıza davet ettiğimiz 80’e yakın davetlinin katılımıyla düzenlenecek olan toplantılarımızda kadınlarımızın toplumdaki yeri ve önemi üzerine çok önemli görüşmeler yapılacak, sunumlar paylaşılacak ve ardından çalıştay raporu açıklanacak. 
 
Toplumun her kesiminden özverili ve fedakar kadınlarımızın ilgisi altında düzenlediğimiz bu çalıştayımızda kadınlarımıza verdiğimiz önem ve değerin bir göstergesidir. Çalıştay sonunda hazırlanacak değerlendirme raporu, kadın ve aile hizmetlerimize ışık tutacak olup, ortaya koyulacak tespit, öneri ve çözüm yollarını hizmetlerimize dâhil edeceğiz. 
 
Toplumsal farkındalık oluşturan projelerimize sınırsız destek veren, bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaşıp çalışmalarımızın daha verimli olmasını sağlayan İnönü Üniversitesi Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımıza ve akademisyenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. İnönü Üniversitemizle aramızdaki bu güçlü bağ, düzenlediğimiz programların verimli ve faydalı geçmesine neden oluyor.” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler