Engelsiz Mutfak Eğitimleri

Engelsiz Mutfak Eğitimleri

Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Mutfak ile bu okulda eğitim gören çocukların hayatlarını idame ettirebilecek düzeyde mutfak becerisi kazanmasını sağlıyor. Haftanın 4 günü uzman aşçılık eğitimlerinin verildiğ...

Bursa Yıldırım'da Engelsiz Mutfak yüzleri güldürüyor...
  
Bursa  Yıldırım Belediyesi Engelsiz Yaşam Okulu bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Mutfak, engelli bireylere farklı beceriler kazandırıyor.
 
Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Mutfak ile bu okulda eğitim gören çocukların hayatlarını idame ettirebilecek düzeyde mutfak becerisi kazanmasını sağlıyor.
 
Haftanın 4 günü uzman aşçılık eğitimlerinin verildiği Engelsiz Mutfakta, çocuklar eğitim görürken sosyalleşme imkânı buluyor.
 
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "40 özel çocuğumuza özel mutfağımızda eğitimler veriyoruz.  Öz bakım dediğimiz şey sadece yemek içmekten ibaret değil. 
 
Evlatlarımızın günlük hayatlarını sürdürebilmeleri için bir takım bilgilere, donanımlara kavuşmaları ve var olanları da ilerletmeleri gerekiyor. 
 
Biz de aşçılık mesleğinde bu eksiği kapatmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız özel işlerle engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atacağız" dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler