Şef Doğa Çitçi'den Zengin İftar Menüleri

Şef Doğa Çitçi'den Zengin İftar Menüleri

İlk iftar menüsünde; Maş Çorbası, Şiveydiz, Şehriyeli Bulgur Pilavı ve Antep Peynirli Un Helvası yer alıyor. Şef Doğa Çitçi en özel lezzet sırlarını bu programda açıklıyor...

Şef Doğa Çitçi'den Zengin İftar Menüleri...
 
Pelin Karahan, ünlü dostlarını ve birbirinden değerli şefleri Star ekranında buluşturuyor. Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan “Pelin’in Mutfağı”nın ilk bölümünde, ünlü sanatçı Tuvana Türkay ile Gaziantep Mutfağı Araştırmacısı Şef Doğa Çitçi konuk oluyor. ‘Pelinin Mutfağı’ ilk bölümüyle 2 Nisan Cumartesi saat 16.45’te Star’da…
 
Başarılı oyuncu ve sunucu Pelin Karahan’ın ev sahipliğini üstlendiği “Pelin’in Mutfağı” 2 Nisan Cumartesi günü seyirci ile buluşuyor. Ramazan ayı boyunca her gün ekrana gelecek olan ‘Pelin’in Mutfağı’nda, ilham veren şefler ve ünlü konuklar, birbirinden özel tarifleri seyirciyle paylaşacak. Programa konuk olacak profesyonel şefler, bir yandan birbirinden lezzetli yemekler yapacak, bir yandan da çok önemli püf noktalarını paylaşacak. 
 
Zengin İftar Menüsü
 
Programın ilk bölümünde, ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile Gaziantep Mutfağı Araştırmacısı Şef Doğa Çitçi konuk oluyor. Şef Doğa Çitçi, Ramazan’ın ilk gününde, Ramazan menüsünde Gaziantep Mutfağının lezzetleriyle oluşturduğu menüyü izleyici ile paylaşıyor. 
 
Doğa Şef’in ilk iftar menüsünde; Maş Çorbası, Şiveydiz, Şehriyeli Bulgur Pilavı ve Antep Peynirli Un Helvası yer alıyor. Şef Doğa Çitçi en özel lezzet sırlarını bu programda açıklıyor. Ünlü sanatçı Tuvana Türkay, tüm samimiyeti ile hayatına dair bilinmeyenlerini izleyicilerle paylaşıyor, mutfakta keyifli anlar yaşanıyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler