Muhammed Eren Masat; Sağlıklı Yemek Hazırlama...

Muhammed Eren Masat; Sağlıklı Yemek Hazırlama...

Çalışma, aşçıları, eğitimcileri ve aşçı adaylarını, kapsamaktadır. Anket formu aşçıların, eğitimci 'lerin ve aşçı adaylarının sağlıklı yemek hazırlama konusundaki bilgi ve düşüncelerini tespit..

Muhammed Eren Masat; Sağlıklı Yemek Hazırlama Anketine Katılabilirsiniz...
 
Sayın katılımcı, bu çalışma İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi bölümü yüksek lisans tez çalışması için gastronomi araştırmalarında  Dr. Öğr. Üyesi Murat DOĞAN danışmanlığında Muhammed Eren MASAT tarafından yürütülmektedir. 
 
Çalışma, aşçıları, eğitimcileri ve aşçılık mesleğinde aşçı adaylarını, kapsamaktadır. Anket formu aşçıların, eğitimcilerin ve aşçı adaylarının sağlıklı yemek hazırlama konusundaki bilgi ve düşüncelerini tespit etmek amacı ile hazırlanmıştır. 
 
Anket ile elde edilecek veriler yalnızca bilimsel amaçla kullanılacaktır. Ankete katılım süresi 10 dakikadır. Ankete katılım gönüllülük esasına göredir. 
 
Herhangi bir özel, kişisel veri paylaşmanız istenmemektedir. Anket maddelerini doldururken hiçbir maddeyi atlamadan özenli bir şekilde doldurmanız çalışmanın doğruluğu, güvenilirliği ve geçerliliği açısından önem arz etmektedir. Çalışmaya katılımınız için teşekkürler.
 
A. GIDA BİLİMİ BİLGİ ÖLÇEĞİ
 
Aşağıda gıda bilimine ilişkin ifadeler yer almaktadır. Doğru olduğunu düşündüğünüz ifadeler için “Doğru” seçeneğini, yanlış olduğunu düşündüğünüz ifadeler için “Yanlış” seçeneğini işaretleyiniz.
 
Dr. Öğr. üyesi Murat DOĞAN : [email protected]
Muhammed Eren MASAT : [email protected] 
 
Ankete Katılmak İçin Sağlıklı Yemek Hazırlama Linkine Tıklayarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz....


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler