Konya Hasanşeyhliler Derneği 'nde Bayrak El Değiştirdi

Konya Hasanşeyhliler Derneği 'nde Bayrak El Değiştirdi

Bu seçim köylülerimize hayırlı olsun. Rabbim bizlere de hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Tüm Hasanşeyhliler olarak derneğimizi birlikte daha da güçlendireceğimizden..

Konya Hasanşeyhliler Derneği'nde Bayrak El Değiştirdi
Bayram ÇAN
 
İzmir'in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü,hizmet ve aktiviteleri ile öne çıkan, Konya’nın Meram ilçesine bağlı Hasanşeyh Köyü’nün ve İzmir’de yaşayan sakinlerinin kurduğu Hasanşeyhliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan başkanlık seçimi büyük heyecan yarattı.
 
Derneğin kendi mülkü olan genel merkezinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Divan Kurulunun seçimi  sonrasında büyük bir rekabet içinde yapılan başkanlık seçimini, rakibi Hüseyin Eğilmez’i on oyla geçen derneğin geçmişteki yöneticilerinden Ali Devebacak kazandı. 
 
Eski başkan Nuri Çankılınç’tan dernek anahtarlarını teslim alan dernek yeni başkanı A.Devebacak;  
 
“1963’de kurulan derneğimizin köklü bir geçmişi vardır. Bu süreçte dernek kurucu köylülerimize ve eski yeni ayırt etmeden hizmet veren tüm yöneticilerimize ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kıyasıya bir seçim oldu. Katılım yüksekti, 250’ye yakın oy kullanıldı. 
 
Kazandım demiyorum çünkü,kazanan Hasanşeyh oldu, kazanan Konya oldu.
 
Derneğimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu seçim köylülerimize hayırlı olsun. Rabbim bizlere de hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Tüm Hasanşeyhliler olarak derneğimizi birlikte daha da güçlendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” Dedi. 
 
Seçim sonrası bir açıklama yapan İzmir Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, yeni başkan amca çocukları olan Ali Devebacak’a başarılar dileyerek “Köy ve kasaba dernekleri ile federasyon olarak köylülerimize destek vermeye ve Konya ilimizin gücünü, coğrafyasını ve hoşgörünün sembolü Mevlana ruhunu tanıtmaya devam edeceklerini” söyledi.
 
Gece yarısına kadar süren genel kurul, dernek üyelerinin ve bazı vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazandı. 
 
Haber ve Foto: Bayram ÇAN


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler