Pakistan'da Türk Mutfağı

Pakistan'da Türk Mutfağı

Türkiye aşçı haberleri ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Paçacı, 5 Kasım'da sona erecek Türk Mutfağı Haftası kapsamında Türk mutfağının öne çıkan lezzetlerinin ve Türk müziğinin tanıtımının yapı...

 
Pakistan'da "Türk Mutfağı Haftası" selzedelere bağış kampanyasıyla başladı.
 
Pakistan'ın başkenti İslamabad'da 4 gün sürecek "Türk Mutfağı Haftası", selzedeler için düzenlenen bağış kampanyası ile başladı.
 
Pakistan'da Türk Mutfağı
Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliği ve Serena Hotel iş birliğinde düzenlenen kampanyaya, Türk ve Pakistanlı çok sayıda şirket destek verdi.
 
Pakistan'da Türk Mutfağı
Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, gastronomi haberleri'ne yaptığı açıklamada, bağış kampanyası kapsamında toplanan gelirin tamamının Pakistan'da selden etkilenen afetzedelere gönderileceğini söyledi.
 
Pakistan'da Türk Mutfağı
Türkiye aşçı haberleri ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Paçacı, 5 Kasım'da sona erecek Türk Mutfağı Haftası kapsamında Türk mutfağının öne çıkan en iyi lezzetlerinin lezzetlerinin ve Türk müziğinin tanıtımının yapılacağını kaydetti.
 
Pakistan'da Türk Mutfağı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler