GAÜ ve TAFED Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

GAÜ ve TAFED Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

GAÜ’den verilen bilgiye göre, protokole, GAÜ CEO’su Doç. Dr. Hüda Hüdaverdi ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hüseyin Bozdağlar ile TAFED Genel Başkanı Türk..

 
GAÜ ve Türkiyede bilinen aşçılık kurumlarından Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
 
Gastronomi alanında ortak çalışma ve akademik iş birliği yapılmasını öngören protokole TAFED Genel Başkanı Şef Zeki Açıköz ve KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci imza koydu
 
GAÜ ve TAFED Arasında Gastronomi İş Birliği Protokolü İmzalandı
Üniversiteden verilen bilgiye göre, TAFED Genel Başkanı Türk mutfağı şeflerinden Zeki Açıköz, imza törenindeki konuşmasında daima Kıbrıs Amerikan Üniversitesi bünyesinde yetiştirilecek aşçı adaylarının yanında olacaklarını kaydetti.
 
GAÜ ve TAFED Arasında Gastronomi İş Birliği Protokolü İmzalandı
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci protokolün yakın zamanda üniversite bünyesinde açılacak gastronomi bölümü için önemli bir adım olduğunu belirtti.
 
GAÜ ve TAFED Arasında Gastronomi İş Birliği Protokolü İmzalandı
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Şef Ali Özçil, TAFED ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında aşçılık bölümü öğrencilerinin hem pratik hem de akademik bilgilerini ileriye taşıyacağını kaydetti.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler