"Mikla" İstanbul

ürkiye dünyada farklı lezzetlere imza atmış en başarılı şeflerden Mehmet Gürs imzalı Mikla; vizyoner, rafine yemek, güzel İstanbul manzarası, modern yemek sunumları ve kaliteli müzikleri ile hem yerel...

"Mikla" İstanbul....
 
Türkiye dünyada farklı lezzetlere imza atmış en başarılı şeflerden Mehmet Gürs imzalı Mikla; vizyoner, rafine yemek, güzel İstanbul manzarası, modern yemek sunumları ve kaliteli müzikleri ile hem yerel hem de dünya çapında kendini kanıtlamış bir restoran.
 
''Tam Buğday Mantı'' ve ''Tencereden Kuzu'' tabakları favoriniz olabilir. Harika servis ekibi! Harika aşçılar! 
 
Günün sonunda verdiğiniz paranın hakkını veren bir restoran. Asla pişman olmayacaksınız. İstanbulun en iyi restoranlarından olan Mikla 2015 yılından beri "Dünyanın en iyi 50 restoranı" içerisinde yer alıyor.
 
"Mikla" İstanbul....
(Asmalı Mescit, The Marmara Pera, Meşrutiyet Cd. No:15, 34430 Beyoğlu/İstanbul)
 +90 (212) 293 5656


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler