Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu

Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu

Türk aşçı haberleri ve mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Bu kardeşlerimize en azından Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini, Afyon..

 
Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu....
 
Kahramanmaraş merkezli birbiri ardına gerçekleşen ve 11 ili etkileyen iki depremin ardından Afyonkarahisar’daki Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlara yerleşen depremzedelere yönelik Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın meşhur sucuğu yurt bahçesine yakılan mangallarla pişirilerek ikram edildi.
 
Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu....
Depremzedelerin sosyal hayata daha çabuk adapte olması için düzenlenen programa katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: "Sayın valimizin himayelerinde şu an Afyonkarahisar’da yöresel tatları depremzedelere tattırmak istedik. 
 
Afyonkarahisar belediyemize teşekkür ediyoruz, onlar bize sucukları gönderdiler, Sayın Valimizin himayelerinde AFAD ve Kızılay’a gelen sucuklardan vardı. Onları biz burada depremzede kardeşlerimiz için Kahramanmaraş’tan var, Hatay’dan var, Adıyaman’dan var. 
 
Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu....
Türk aşçı haberleri ve mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Bu kardeşlerimize en azından Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini, Afyon sucuklarını tattıralım istedik. Burada tüm depremzedelerimiz afiyetle yediler. 
 
Afyonkarahisar Sucukları Depremzedelere Şifa Oldu....
11 ili yakmadı bu tüm Türkiye’yi yaktı buradaki bizim memur arkadaşlarımız, aşçılık mesleğinde buradaki görevli arkadaşlarımız, işçilerimizin hepsi yürekten severek hizmet ediyorlar. Çünkü deprem sadece onları yapmadı bizleri de yaktı. İnşallah bunu devletle el ele vererek bunları aşacağız” dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler