En İyi Ciğer Kavurma Tarifi

En İyi Ciğer Kavurma Tarifi

En iyi Ciğer kavurma nasıl yapılır? Ciğer kavurmanın püf noktası nelerdir? Evde ciğer kavurması yaparken nelere dikkat edilir? Geleneksel Türk mutfağında en iyi sakatat yemeklerinden Ciğer kavur..

en iyi ,si,nasıl yapılır,nasıl pişirilir, aşçı haber, mutfak haber, Yöresel Mutfaklar
Ciğer Kavurma Tarifi
 
En iyi Ciğer kavurma nasıl yapılır? Ciğer kavurmanın püf noktası nelerdir? Evde ciğer kavurması yaparken nelere dikkat edilir? Geleneksel Türk mutfağında en iyi sakatat yemeklerinden Ciğer kavurma taparken hangi malzemeler gereklidir? 
 
Türk aşçı haberleri ve en güncel mutfak haberleri olarak araştırdık....
 
Mutfaklarımızda en iyi sokak lezzetlerinden Evde ciğer nasıl pişirilir sorusunun cevabını bu haberimizde bulabilirsiniz...
 
En Lezzetli Ciğer Kavurma Nasıl Yapılır?
 
En İyi Ciğer Kavurma Tarifi
Türk aşçı haberleri olarak Ciğer kavurması severler bu tarifi karaciğerle yapmanızı öneriyoruz. Karaciğer çabucak pişer ve yerken de ağızda dağılır. Akciğerse sakız gibi olur ve pek lezzetli olmaz.
 
İşte Ciğer Kavurma Tarifinin Tüm Aşamaları....
 
En İyi Sakatat Yemeklerinden Ciğer Kavurma İçin Gerekli Malzemeler:
 
• 1 Kilo Karaciğer
• 3 Adet Kuru Soğan
• 1 Büyük Domates
• 3 Adet Yeşil Biber
• Sıvıyağ
• Tuz
• Karabiber
• Kırmızıbiber
 
En İyi Sakatat Yemeklerinden Yöresel Mutfaklarımızda Ciğer Kavurmanın Yapılış Tarifi;
 
En İyi Ciğer Kavurma Tarifi
Soğanlar doğranır yağ ile rengi değişine dek kavrulur ardından biberler doğranıp iyice kavrulur. Kuşbaşı doğradığınız ciğerlerde tavaya eklenip domateslerle birlikte kavrulur.
 
Baharatları ekleyerek kısık ateşte 10 dakika kadar daha pişirilir. Afiyetle pişirdiğiniz ciğer kavurmayı sıcak olarak yiyebilirsiniz.
 
En İyi Ciğer Kavurma Yapmanın Püf noktası Nedir?
 
İlk kural ciğerin zarını almayı unutmayınız. Ciğer kavurmanın lokum gibi olması için yarım çay bardağı kadar maden suyunu kavurma tenceresine ekleyin. Maden suyu sayesinde ciğer kavurmanız lokum gibi olacak çok daha çabuk pişecektir.
 
Ciğer Kavurmanın Yanına En İyi Ne Gider?
 
Ciğer kavurmayı 'pirinç pilavı, ayran ve salata' ile servis edebilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler