Selçuk Üniversitesinden

Selçuk Üniversitesinden "Uygulama Mutfağı"

Tanıtım programında konuşan Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, “Gastronomi Mutfağı, hem Fakültemizin hem Bölümümüzün hem de...

 
Selçuk Üniversitesinden "Gastronomi ve Uygulama Mutfağı"
 
Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesindeki Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağının tanıtımı gerçekleştirildi. Programa Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy da katıldı.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Tanıtım programında konuşan Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, “Gastronomi Mutfağı, hem Fakültemizin hem Bölümümüzün hem de öğrencilerimizin bir hayaliydi. Bu hayalin gerçekleşmesinde bizlere her türlü desteği veren Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy ve yönetimimize teşekkür ediyorum. 
 
Öğrencilerimizin sıcak ve soğuk içecek eğitimi alabilecekleri bir birim de kuruyoruz. Bu birim de Fakültemize değer katacak. Bizlerin hayali, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesini sadece Konya’da değil, Türkiye’de bir marka haline getirmek.” dedi. 
 
“Selçuk Üniversitesinin yıldızı parlamaya devam ediyor”
 
Dünyadaki eğitim modellerini ve trendleri yakından takip ettiklerini belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Bugün Selçuk Üniversitesi, Anadolu’nun çok kıymetli üniversitelerinden biri. Yıldızı parlamaya da devam ediyor. 
 
Üniversitemizi daha iyi noktalara taşımak için çalışıyoruz. Nesillerimizi modern teknolojilerle birlikte eğitmek istiyoruz. Güçlü nesiller yetiştirirsek geleceğimiz de güçlü olur. 
 
Kendi adetlerimizi, örfümüzü, kültürümüzü içinde barındıran değerleri, modern dünyadaki değişimle buluşturacak yöntemleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler