Pegas Touristik 'ten Türkiye’de Yeni Otel Projeleri

Pegas Touristik 'ten Türkiye’de Yeni Otel Projeleri

Yeni açılacak Swandor Kemer oteli, Pegas Touristik’in Türkiye’de Swandor Hotels & Resorts markası altındaki ikinci otel yatırımı olacak. Pegas Touristik Türkiye’deki yeni..

 
Pegas Touristik 'ten Türkiye’de Yeni Otel Projeleri....
 
Rusya ve BDT pazarında faaliyet gösteren tur operatörü Pegas Touristik, Swandor Hotels & Resorts markası altında sahip olduğu otellere bir yenisini daha ekliyor.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak turizm haberlerinde "turizmgunlugu" kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere gör, Pegas Touristik’in otel zinciri Swandor Hotels & Resorts’ün Kemer’deki 5 yıldızlı yeni oteli bu yaz sezonunda hizmet vermeye hazırlanıyor.
 
Yeni açılacak Swandor Kemer oteli, Pegas Touristik’in Türkiye’de Swandor Hotels & Resorts markası altındaki ikinci otel yatırımı olacak.  Pegas Touristik Türkiye’deki yeni oteli
 
Otel, Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde yer alıyor. 70.000 m² alan üzerine kurulu otel, 600 oda kapasitesine sahip.
 
Antalya Havalimanı’na 65 km uzaklıktaki Swandor Kemer Oteli, “ultra her şey dahil” konseptinde faaliyet gösterecek.
 
Açılış 17 Haziran’da
 
5 yıldızlı Swandor Kemer Oteli 17 Haziran’da hizmete açılacak.
 
Otelde, Comfort (33-38 m2), Comfort Aile (63 m2) ve Comfort Dubleks (62-70 m2) olmak üzere üç oda kategorisi bulunuyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler