Macaristan Mutfağı Eğitimi

Macaristan Mutfağı Eğitimi

Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Budapeşte Gourmand İskola Aşçılık Okulu arasında hayata geçirilen projenin ilk etabında, Macaristan'da " Türk Mutfağı ve Yemekleri" eğitimi gerçekleş..

 
Aşçı adaylarına "Macaristan Mutfağı" dersi verildi...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde aşçılık eğitimleri alan öğrencilere ikinci etap çalışmaları kapsamında, Macar öğretmenler, "Macaristan Mutfağı ve Yemekleri" eğitimi verdi.
 
Macaristan Mutfağı Eğitimi
TİKA Budapeşte Koordinatörlüğü aracılığıyla, Yeniçağa Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Budapeşte Gourmand İskola Aşçılık Okulu arasında hayata geçirilen projenin ilk etabında, Macaristan'da " Türk Mutfağı ve Yemekleri" eğitimi gerçekleştirildi.
 
Macaristan Mutfağı Eğitimi
Eğitimin ardından "Macar dana gulaş çorbası", tavuk yemeklerinden "Gödöllő doldurulmuş tavuk", patates püresi ve tereyağlı sebzeler ile lor peyniri topları hazırlandı.
 
Macaristan Mutfağı Eğitimi
Yemeklerin tadımını Yeniçağa Kaymakamı Bilal Çelik, Belediye Başkanı Recayi Çağlar, öğretmenler ve diğer katılımcılar yaptı. Macar öğretmenler, proje kapsamında Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de eğitim verecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler