Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası

Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası

Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası nasıl yapılır? Evde Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası için hangi malzemeler gereklidir? Geleneksel Türk mutfağı yemek arşivinde en iyi çorbalardan Sebzeli Tavuk Suyu..

 
Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası nasıl yapılır? Evde Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası için hangi malzemeler gereklidir? Geleneksel Türk mutfağı yemek arşivinde en iyi çorbalardan Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası yapmanın püf noktası nelerdir?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak nefis çorba tarifleri içerinde araştırdık....
 
En İyi Çorbalardan Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi
En İyi Çorbalardan Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası İçin Malzemeler
 
*   2 Adet Tavuk Göğsü
*   2 Litre Su
*   2 Havuç
*   1 Soğan
*   3 Diş Sarımsak
*   Tuz, 
*   Karabiber 
*   Kekik
 
Tavuk İle Yapılan Çorbalardan Sebzeli Tavuk Suyu Çorbası Nasıl Yapılır?
 
İlk olarak tavuk göğsü iyice yıkanır ve geniş bir tencereye konur. Tavuk, 2 litre su ile birlikte ocağa alınır ve kısık ateşte haşlanır. Tavuk haşlandıktan sonra tencereden alınır ve bir kenara konulur. Tavuk suyu ise çorba yapımında kullanılmak üzere ayrılır.
 
Tavuk soğuduktan sonra elle ufalanır veya ince ince doğranır. Tavuk suyu bir tencereye alınır ve üzerine doğranmış sebzeler eklenir. Ardından baharatlar eklenir ve çorba kaynatılır.
 
Havuç ve soğan ince ince doğranır ve çorbaya eklenir. Sebzeler eklenen tavuk suyu kaynamaya başladıktan sonra tavuk eti de eklenir ve çorba kısık ateşte pişmeye bırakılır.
 
Servis edilirken limon eklenir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler