Tchibo İle Frappenin Yeni Hali

Tchibo İle Frappenin Yeni Hali

Karamel ve espressonun uyumunun damakta bıraktığı yoğun tat Creamy Caramel Frappe, çilek aromasıyla meyve severlerin favorisi olmaya aday Creamy Strawberry Frappe ve çikolatanın dolgun lezzeti..

 
Kahve uzmanı Tchibo, sıcak günlerin favori lezzetlerini bir araya getirdiği ve farklı damak zevklerine hitap eden Haziran ayı içecekleriyle kahve severleri, serinlemenin en lezzetli haline davet ediyor.
 
70 yılı aşkın kahve uzmanlığını farklı damak tatlarına yönelik lezzetleriyle zenginleştirerek gerçek kahve deneyimi sunan Tchibo, yaz ayları boyunca farklı lezzetleri buluşturacağı yaz menüsünün 3 lezzetini Haziran ayı özelinde mağazalarına getiriyor.
 
Frappeye yepyeni bir dokunuş
 
Tchibo İle Frappenin 3 Yeni HaliKaramel ve espressonun uyumunun damakta bıraktığı yoğun tat Creamy Caramel Frappe, çilek aromasıyla meyve severlerin favorisi olmaya aday Creamy Strawberry Frappe ve çikolatanın dolgun lezzetini doyasıya hissettiren Creamy Chocolate Frappe; bir soğuk kahve klasiği frappeyi zenginleştiren buz gibi çeşitleriyle serinlemenin en enfes halini sunuyor.
 
Tchibo’dan kahve tutkunlarına özel
 
Tchibo özel ürünü Espresso Ginger Ale, zencefil notaları ve Red Bull Organics’in köpüklü yapısı ile espressonun birleştiği ferahlatıcı, aynı zamanda benzersiz bir içim deneyimi sunuyor.
 
Haziran ayı içecekleri, yazın gelişini damaklarında hissetmek isteyen kahve severleri Tchibo mağazalarında bekliyor.
 
Tchibo Hakkında: 
Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 
 
2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 
 
1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler