İstanbul'da Bafra Pidesi Rüzgârı

İstanbul'da Bafra Pidesi Rüzgârı

İstanbul Yenibosna'da Sabri Usta Bafra Pide Restoranı düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...

İstanbul Yenibosna Bahçelievler Semti Değirmenbahçe Sokak'ta faaliyete başlayan Sabri Usta Bafra Pide Restoranı düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. İşletmeciliğini Bafralı İşadamı Ali Kocabaş’ın yaptığı Sabri Usta Bafra Pide Restoranı, açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı.
 
Yoğun katılımın olduğu programda açılış konuşmasını yapan Kocabaş, restoranın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.
 
Güzel İnsanlar Güzel İşler Yapıyor
Konuşmasında birlik beraberlik mesajı vererek işletmenin hayırlar getirmesini dileyen SAMKON Onursal Başkanı H. Kaya Aşçı, “Güzel işlerde farklılık gözetmeden biraraya gelebiliyoruz. Cenab-ı Hak bu birlik ve beraberliğimizi, aramızdaki samimiyeti ve kardeşliği bozmasın. Güzellikler etrafında toplanmayı bildiğimiz sürece ülkemiz daha güçlü olacaktır. Bu işyerini açan kardeşlerimizi hepimiz çok uzun zamandır tanıyoruz. 
 
Gerçekten işlerini güzel yapıyorlar. Çalışıyorlar ve çalıştıkları alanlarda kendi iş hacimlerini de genişletiyorlar. İşyerinin kendilerine, İstanbulumuza ve Samsunumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Bu anlamlı açılışa katıldığınız için hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
 
Bafra’nın Damak Tadı Artık İstanbul’da
İstanbul’da böylesine güzel bir işletmenin açılmasından oldukça mutlu olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek ticaretimizde de örnek olmak zorundayız. Bafra’nın adını ticari başarıları ile bugüne kadar duyuran Sabri Usta Bafra Pide Restoran işletmecisi Ali Kocabaş’a ve personeline, Bafra’nın damak tadını İstanbul’a taşıyan Sabri Keskin'e sonsuz şükranlarımı sunmak isterim. Allahım bol kazançlar ihsan eylesin" diye Konuştu.
 
Konuşmaların ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, SAMKON Onursal Başkanı H. Kaya Aşçı, Samsunlu İşadamları Yöneticileri Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Ak Parti 6. Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Sabri Usta Bafra Pide Restoran işletmecisi Ali Kocabaş, Pide Ustası Sabri Keskin açılış kurdelesi birlikte kesildi.
 
Bafra pidesinin ikram edildiği açılışa katılımcıların yoğun ilgisi damga vurdu
Düzenlenen görkemli açılış törenine ayrıca, Bafra Belediye Meclis Üyesi Ömer Çapoğlu, Alaçam Güreş Ağası Hasan Asan, SAYSİAD Onursal başkanları Murat İmza, Mete Koca, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Demir, Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen, Bafra Gökçeağaç Mahallesi Muhtarı Avni Demir, Bafra Karaburç Köyü Muhtarı Bülent Aşcı, daire müdürleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler