Şef Öner Çulfaz Kimdir? Öner Şefin Meslek Serüveni...

Şef Öner Çulfazın mesleki serüveni nedir? Şef Öner Çulfaz nerelerde çalıştı? Öner şef hangi mutfak konseptleri üzerine çalışmaktadır? Aşlık mesleğine nasıl başladı? Aşçılık eğitim..

 
Şef Öner Çulfaz Kimdir? Öner Şefin Meslek Serüveni...
 
Şef Öner Çulfaz nerelerde çalıştı? Şef Öner Çulfazın mesleki serüveni nedir? Öner şef hangi mutfak konseptleri üzerine çalışmaktadır? Şef Öner Çulfaz aşlık mesleğine nasıl başladı? Öner şef aşçılık eğitimlerini nerede aldı? Şef Öner Çulfaz hangi aşçılık kurumlarının yöneticiliğini yapmaktadır?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak "şef kimdir" haberlerimiz kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
1981 Giresun doğumlu olan Öner Çulfaz, mesleki hayatına 1992 yılında bulaşıkçı olarak başlayıp çeşitli otel ve restoranlarda çalıştı.
 
2001 yılında Sous Chefi olan Çulfaz, aşçılık mesleğindeki hayatını 2003 yılında ilk Executive Chef olarak devam ettirdi.
 
Çulfaz; Radisson Blu, Sheraton, Marriotta, JW Otel gibi otellerde görev aldığı sürede ayrıca yurt içi ve yurt dışında otel ve restoran danışmanlığı yaptı. Çulfaz ayrıca uluslararası kurumların da genel başkanlığını sürdürmekte.
 
Öner Çulfaz; 7 bölgede federasyonu ve 64 İlde derneği bulunan Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'nun (TAŞPAKON) Genel Başkanlığını yürütmektedir.
 
Çulfaz, TAŞPAKON'un yanı sıra;
 
Şef Öner Çulfaz Kimdir? Şefin Meslek Serüveni...
32 ülkenin bir araya gelerek kurulmuş olan WICS'in Genel Başkanlığını, 8 Türk devletinin bir araya gelerek kurduğu Türk Devletleri Gastronomi Birliği'nin de aynı şekilde Genel Başkanlığı görevini devam ettirmektedir.
 
Ulusal ve uluslararası televizyon kanalarında programlar yapan Çulfaz, hatırı sayılır gazete ve dergilerde de köşe yazarlığı yapmaktadır.
 
Medeniyetler Birliği işbirliğinde ülkelerin köklü yiyecek-içecek araştırma komisyonunda Gastronomi Bölümü Kurul Başkanı olan Çulfaz, sahibi olduğu bir zeytin yağ ve dış ticaret şirketi bulunmaktadır.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler