"Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir? Özellikleri Nelerdir?

Antalya "Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir? Kurşunlu Şelalesi, doğal bir oluşum olup tarihi bir geçmişi ya da insan yapımı bir yapı hikayesi bulunmamaktadır. Ancak, şelale ve çevresi..

 
* Antalya "Kurşunlu Şelalesi'nin Tarihi Nedir?
* Antalya "Kurşunlu Şelalesi'nin Özellikleri Nelerdir?
* Antalya "Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir?
 
Antalya "Kurşunlu Şelalesi" Tarihi:
 
Kurşunlu Şelalesi, doğal bir oluşum olup tarihi bir geçmişi ya da insan yapımı bir yapı hikayesi bulunmamaktadır. Ancak, şelale ve çevresi, uzun yıllardır bölge halkı ve ziyaretçiler tarafından bilinmektedir ve doğal güzelliği nedeniyle popüler bir turistik noktadır.
 
Antalya "Kurşunlu Şelalesi" Özellikleri:
 
Doğal Güzellik: 
Kurşunlu Şelalesi, Antalya'nın doğal güzelliklerinden biridir. Şelale, 18 metre yükseklikten dökülür ve birçok kademede suyun akışını izleyebilirsiniz.
 
 "Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir? Özellikleri Nelerdir?
Biyolojik Çeşitlilik: 
Şelale etrafındaki parkta, birçok bitki türü ve hayvanı görmek mümkündür.
 
Rekreasyon Alanı: 
Şelalenin bulunduğu alan, piknik yapmak, yürüyüş yapmak veya doğayla baş başa zaman geçirmek isteyenler için idealdir.
 
Kanyon ve Mağaralar: 
Şelaleye akan su, zamanla kanyonları ve küçük mağaraları şekillendirmiştir. Bu mağaralarda bazen yarasaları görmek de mümkündür.
 
Antalya "Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir?
 
Antalyada gezilecek yerlerden Kurşunlu Şelalesi, Antalya şehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıktadır.
 
 "Kurşunlu Şelalesi'ne Nasıl Gidilir? Özellikleri Nelerdir?
Özel araçla gidiyorsanız, Antalya şehir merkezinden Aksu ilçesine doğru hareket ederken şelaleye yönlendiren tabelaları takip edebilirsiniz.
 
Toplu taşıma ile gitmek isterseniz, Antalya Otogarı'ndan veya şehir merkezinden Aksu ilçesine hareket eden minibüs ve otobüslerle şelalenin yakınına kadar ulaşım sağlanabilir. Ancak şelaleye son kısmı yürüyerek veya taksiyle tamamlamanız gerekebilir.
 
Yolculuk yapmadan önce güzergah ve ulaşım seçeneklerini yerel ulaşım sağlayıcılarından veya turizm bilgilendirme merkezlerinden teyit etmeniz faydalı olacaktır.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler