10 Dakikada Hazırlayabilece 'ğiniz 10 Pratik Yemek Tarifi

10 Dakikada Hazırlayabilece 'ğiniz 10 Pratik Yemek Tarifi

Ayrıca sitemizde yer alan şeflerin özel yemek tarifleri, en iyi çorbalar, kebab tarifleri gibi birçok farklı kategoride lezzet sırlarını keşfedebilirsiniz. Hızlı ve pratik yemeklerin yanı sıra..

 
10 Dakikada Hazırlayabileceğiniz 10 Pratik Yemek Tarifi...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre; yoğun yaşam temposunda hızla hazırlanabilecek, lezzetli ve pratik tarifler her zaman ilgi odağı olmuştur. İşte mutfakta geçireceğiniz zamanı minimuma indirgeyerek, lezzetten ödün vermeyen 10 pratik yemek tarifi:
 
Klasik Tavuk Göğsü: 
Tavuk göğsünü ince şeritler halinde doğrayın. Zeytinyağı, tuz ve sevdiğiniz baharatlarla marine edin. Yüksek ateşte hızlıca soteleyin. Yanında hazır salata ile servis edin.
 
Bolonez Makarna: 
Kıymayı hızlı bir şekilde soteleyin ve üzerine hazır bolonez sosu ekleyin. Bu arada makarnayı haşlayın ve sosla karıştırarak servis yapın.
 
Köri Soslu Tavuk: 
Küp küp doğranmış tavuk göğüslerini köri ve krema ile pişirin. Bu arada pirinci haşlayın ve köri soslu tavukla birlikte sunun.
 
Sebzeli Bulgur Pilavı: 
İnce kıyılmış soğan, biber ve domatesi zeytinyağında soteleyin. Bulguru ekleyin ve sebze suyuyla pişirin.
 
Yumurtalı Ispanak: 
Ispanağı soteleyin, üzerine çırpılmış yumurtayı dökün ve karıştırarak pişirin. Hızlı ve besleyici bir öğün.
 
Domatesli Ekmek Pizza: 
Dilimlenmiş ekmek üzerine domates sosu, rendelenmiş peynir ve zeytin dilimleri koyun. Fırında 5 dakika pişirin ve mini pizzalarınız hazır.
 
Kıymalı Yumurta: 
Kıymayı soteleyin, üzerine doğrudan yumurta kırın ve karıştırarak pişirin. Hem doyurucu hem de protein açısından zengin.
 
Avokado Toast: 
Ekmek dilimlerini kızartın, üzerine ezilmiş avokado, limon suyu ve çeşitli baharatlar ekleyin.
 
Mercimek Çorbası: 
Mercimeği ve doğranmış sebzeleri hızlı bir şekilde düdüklü tencerede pişirin. Blenderdan geçirin ve sıcak servis edin.
 
Ton Balıklı Salata: 
Konserve ton balığı, doğranmış marul, domates, salatalık ve soğanı karıştırın. Zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırın.
 
Bu tariflerle ilgili detaylı açıklamalar, pişirme süreleri ve püf noktaları için Turkascihaberleri.com sitemizdeki diğer yemek tarifi kategorilerinide ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sitemizde yer alan şeflerin özel yemek tarifleri, en iyi çorbalar, kebab tarifleri gibi birçok farklı kategoride lezzet sırlarını keşfedebilirsiniz. Hızlı ve pratik yemeklerin yanı sıra, gastronomi haberleri, Anadolu ve Antep mutfağı gibi zengin mutfak kültürümüze dair bilgiler de sizi bekliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler