Mutfakta Umut Var...

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Mardin'den kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Yeni başlayan haftanın herkese güzellikler getirmesini diliyorum.
 
Biz yeni bir heyacana hazirlaniyoruz. 2017 yılında Basque Culinary World Prize bculinarywp yemek yarışmalarında dünya birinciliği ödülünü alan Leonor Espinoza leoescocina'yı Global Gastro Ekonomi Zirvesi öncesi Mardin'de ve Şanlıurfa'da ağırlıyoruz.
 
Gecen yıl hatırlarsanız davidhertz konuğum olmuştu. David ziyaretinden sonra Türkiye'ye tekrar geldi ve Türkiye'de 600 kisinin hayatini değiştirecek bir mutfak sanatlari ve gastronomi eğitimi projesine başlamamıza vesile oldu. Hala tüm desteği ile her zaman yanımızda.
 
Mutfakta Umut Var...Leo ile 2017 yılında tanıştık. Ilk kez geçtiğimiz ekim ayında foodontheedge sempozyumunda Irlanda'da bir araya geldik. Müthiş bir kadın. Kolombiya'da dezavantajlı gruplar icin yaptıgı calısmaları ondan dinlemelisiniz.
 
Türkiye'ye gelmelisin demiştim. Beni kırmadı. 19 Martta Şanlıurfa'da buluşuyoruz.
 
Yeni başlayan "Mutfakta Umut Var" projemizdeki mutfaklarımızı birlikte gezip katılımcılar ile yemek pişireceğiz. Tabi ki ardından 25 Mart 2020'de bu yıl 3. sü düzenlenen Global Gastro Ekonomi zirvesinde birlikte sahnede olacağız. Bu yıl da zirve programı ve konuklar müthiş. Kacırmamanızv tavsiye ederim.






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.