Biyobozunur Atık Yönetim Projesi Meclise Geliyor

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Biyobozunur Atık Yönetim Projesi Meclise Geliyor...
 
26 Nisan 2021 tarihinde pilot uygulamasına Diyarbakır Kayapınar Belediyesi ile başladığımız ve şu anda 13 şehirde 52 belediye ile iş birliği içerisinde yürüttüğümüz “Biyobozunur Atık Yönetim Projemiz”, 2021 yaz dönemi içerisinde TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanımız Sayın Belma Satır ve beraberindeki heyet tarafından Diyarbakır’da yerinde incelenmişti. 
 
TBMM  Dilekçe Komisyonu üyelerimiz, Tarım Orman Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarından gelen misafirlerimizle yaptığımız toplantılar büyük bir hassasiyet içerisinde gerçekleştirilmişti ve projemiz Dilekçe Komisyonumuz tarafından takdirle karşılanmıştı. Yerinde incelemenin ardından TBMM’de oluşturulan bir alt komisyon ile projemiz uygulandığı her yerde büyük bir özveri ile takip edilmeye başlandı. 
 
Projenin önemli bir aşamasında olduğumuz bugünlerde, projenin uygulanma süreçlerini ve elde ettiğimiz ölçülebilir sonuçları paylaşabilmek adına projenin akademik danışmanlığını yürüten değerli hocalarımızla birlikte 23.06.2022 tarihinde TBMM Dilekçe Komisyonu ve proje alt komisyonuna bir sunum yapacağız. 
 
Yapacağımız bu sunumun projenin geldiği noktanın değerlendirilmesi, Türkiye’nin her yerindeki yerel yönetimlerde uygulanabilmesi ve ülkemiz topraklarına sağlayacağı katkı açısından bir başka dönüm noktası olacağını düşünmekteyiz. 
 
Hem proje konumuza hem de projenin uygulanışına dair büyük hassasiyet gösteren ve her zaman yanımızda olan TBMM Dilekçe Komisyon Başkanımız ve AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Belma Satır’a, TBMM Dilekçe Alt Komisyon Başkanımız Ak Parti Bolu Milletvekili  Sayın Arzu Aydın’a, tüm komisyon üyelerimize ve her zaman olduğu gibi bu projemizde de desteğini esirgemeyen AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı’ya kıymetli destekleri ve ilgileri için çok teşekkür ederiz.






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.