Şef Zeynep Kılınç'ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şef Zeynep Kılınç'ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Marmara Denizi'nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Kılınç'ın batan gemi..

 
Şef Zeynep Kılınç'ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Marmara Denizi'nde batan 'Batuhan A' adlı kuru yük gemisinde çalışan şef Zeynep Kılınç'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Kılınç'ın gemideki birçok işi üstlendiği ve şarkı dinlerken video çektiği görüldü.
 
Marmara Denizi'nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
 
Şef Zeynep Kılınç'ın Son Görüntüleri Ortaya ÇıktıKılınç'ın batan gemide aşçı olarak çalışmasının yanı sıra usta gemici olduğu ve gemideki birçok işi üstlendiği öğrenildi. Kılınç'tan geriye gemide makara zımparalarken ve "Benden bir tane daha yok" şarkısını dinlerken çekilen videoları kaldı.
 
Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Son Paylaşım
Balıkesir'in Marmara Adası'ndan Bursa'nın Gemlik ilçesine yük taşırken saat 06.32'de acil durum sinyali bildiren ve saat 07.12'de sinyal kesilen 69 metrelik Batuhan A isimli kargo gemisinin mürettebatlarından aşçı olarak görev yapan Zeynep Kılınç'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı son paylaşımları ortaya çıktı.
 
Gemideki Pek Çok İşe Yardım Ediyordu
İmralı adası açıklarında batan gemi dev dalgalara rağmen ilerlerken, aşçılığın yanında birçok işi üstlenen usta gemici Zeynep Kılınç'ın, Hande Yener'in "Benden bir tane daha yok" isimli şarkısını dinlerken video çektiği görüldü. Gemideki bir çok işe yardım eden Kılınç'tan geriye valf zımparalarken çekilen görüntüleri kaldı.
 
Genç kızın arkadaşları ise Zeynep'den iyi bir haber beklediklerini dile getirdiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler