Sakhalin İstanbul: Global Lezzetlerin Yeni Buluşması

Sakhalin İstanbul: Global Lezzetlerin Yeni Buluşması

Sakhalin İstanbul, Sakhalin adasının deniz ürünleri zenginliğinden ilham alarak, Akdeniz ve Asya mutfak tekniklerini ustalıkla harmanlıyor. Vladimir Mukhin'in yara..

 
"Sakhalin İstanbul: Global Lezzetlerin Yeni Buluşma Noktası"
 
Vladimir Mukhin'in öncülüğünde dünya mutfak sahnesinin öncü markası White Rabbit Family, Moskova, Dubai ve Bodrum'un ardından lezzet yolculuğuna İstanbul'da devam ediyor. Sakhalin İstanbul, şehrin gastronomi tutkunlarına kapılarını açtı. Michelin Yıldızlı şefler Alexey Kogay ve Doğukan Kaya'nın liderliğindeki mutfak ekibi, zengin deniz ürünleri ve yerel lezzetlerle donatılmış menüsüyle İstanbul'un yemek kültürüne yeni bir soluk getiriyor.
 
Sakhalin İstanbul, Sakhalin adasının deniz ürünleri zenginliğinden ilham alarak, Akdeniz ve Asya mutfak tekniklerini ustalıkla harmanlıyor. Vladimir Mukhin'in yaratıcılığı, en iyi yerel malzemelerle hazırlanan deniz ürünlerini mevsim meyveleri, sebzeler ve şifalı otlarla birleştirerek benzersiz lezzetler sunuyor.
 
Sakhalin İstanbul: Global Lezzetlerin Yeni Buluşması
Restoranın dekorasyonu, Irina Glik tarafından modern ve sanat dolu bir mekan olarak tasarlandı. Şık iç mekanın yanı sıra, yıl boyu hizmet veren terasıyla da dikkat çeken Sakhalin İstanbul, raw bar ve şeffaf şarap kavı ile konuklarına eşsiz bir deneyim vaat ediyor.
 
Alexey Kogay, yılların deneyimi ve Michelin yıldızı ile İstanbul'daki Sakhalin'in mutfak şefi olarak, Doğukan Kaya ile birlikte, şehrin gastronomi tutkunlarına unutulmaz tatlar sunmaya hazırlanıyor.
 
White Rabbit Family'nin kurucusu Boris Zarkov ve marka şefi Vladimir Mukhin gibi isimlerin ardında bulunduğu bu gastronomi projesi, uluslararası ödülleri ve sıralamalardaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Sakhalin İstanbul, şehrin lezzet haritasında yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor ve tüm lezzet avcılarını benzersiz bir gastronomi deneyimine davet ediyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler