Şef Recep Yüksel ve Usta Şeflerden Gastronomi Şöleni

Şef Recep Yüksel ve Usta Şeflerden Gastronomi Şöleni

Bu yaz, Rixos Sungate oteli, gastronomi dünyasından üç usta şefi ağırlayarak, misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında düze..

 
Rixos Sungate'de Lezzet Simgeleri Buluşuyor: Üç Usta Şefin Rixos Sungate'de Gastronomi Şöleni...
 
Bu yaz, Rixos Sungate oteli, gastronomi dünyasından üç usta şefi ağırlayarak, misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenecek olan "Lezzet Simgeleri Buluşması" etkinliği, Rixos Sungate Bloom Restaurant'ın Executive Şefi Recep Yüksel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. 
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre; gastronomi tutkunlarını, Türk ve Fransız mutfaklarının zarif dokunuşlarıyla bezeli bu benzersiz deneyime davet ediyoruz.
 
Yüksel, bu özel etkinlik için Fransa'nın tanınmış mutfaklarından üç değerli konuk şefi davet etti: Michelin yıldızlı Pureté'den Gérald Guille, Clarance Hotel'deki La Table de Clarance'dan Alexandre Miquel ve Le Cerisier'den Mathieu Boutroy.
 
Şef Recep Yüksel, babasının restoran zincirindeki deneyimlerinin ardından, Türkiye'nin farklı şehirlerinde mutfak sanatlarını icra ederek, Mevlevi, Osmanlı ve Türk mutfak kültürlerini harmanladığı bir yolculuğa çıkmıştır. 
 
2023 yazında açılan Bloom Restaurant ise, bölgenin taze malzemelerini kullanarak, mevsimine uygun yerel yemekleri sunmayı amaçlamaktadır. Restoranın özellikleri arasında 12 kişilik özel Şef Masası, yenilikçi kokteyller sunan bar ve canlı müzik performansları yer almaktadır.
 
Etkinlik boyunca her bir konuk şef, Şef Yüksel ile birlikte, Türk mutfağı ve Fransız mutfaklarının eşsiz birleşiminden oluşan, tek gecelik özel tadım menüleri hazırlayacak. Gérald Guille 31 Temmuz, Alexandre Miquel 14 Ağustos ve Mathieu Boutroy ise 22 Ağustos'ta mutfakta büyüleyici lezzetler sunacak.
 
"Lezzet Simgeleri Buluşması" etkinliklerine katılım, Rixos Sungate'in Executive Villa misafirleri için ücretsiz olup, etkinliğe katılmak isteyenlerin önceden rezervasyon yapmaları gerekmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler