Gerede'nin Genç Aşçıları Şef Kepiyle Mezuniyetini Kutladı

Gerede'nin Genç Aşçıları Şef Kepiyle Mezuniyetini Kutladı

Lise Müdürü Ufuk Öztürk ve protokol üyeleri, törenin açılışında birer konuşma yaparak öğrencilerin bu önemli gününde yanlarında olduklarını belirttiler. Şef kepi ve yeleği..

 
Gerede'nin Genç Aşçıları Mezuniyetlerini Kutladı: Şef Kepiyle Yemin Ettiler...
 
Gerede Esentepe Aşçılık Okulundan Renkli Mezuniyet Töreni
 
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri web sitemizde yer alan bilgilere göre, Gerede Esentepe Aşçılık ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir mezuniyet ve yemin töreni düzenledi. Tören, Gerede Kaymakamı Fatih Kaya ve yerel protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Törenin Detayları ve Öğrencilerin Heyecanı
 
Lise Müdürü Ufuk Öztürk ve protokol üyeleri, törenin açılışında birer konuşma yaparak öğrencilerin bu önemli gününde yanlarında olduklarını belirttiler. Şef kepi ve yeleği giymiş olan mezunlar, aşçılık mesleğine adım atmalarını simgeleyen yeminlerini ettiler ve böylece yeni kariyerlerine resmi olarak başlangıç yaptılar.
 
Turizm Haftası Kapsamında Sergilenen Yetenekler ve Yöresel Lezzetler
 
Lise öğrencileri, Turizm Haftası'nı kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerde kendi yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. Gerede'nin yöresel tatlarını sunan stantlar, içecekler ve özellikle çiğ köfte sunumları, etkinliğe katılan ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.
 
Müdür Öztürk'ten Teşekkür ve Başarı Dilekleri
 
Müdür Ufuk Öztürk, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini sunarken, mezun olan öğrencilere de gelecek kariyerlerinde başarılar diledi. Öztürk, bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağladığını ve aşçılık gibi zanaatkâr mesleklerin gençler arasında teşvik edilmesinin önemini vurguladı.
 
Sonuç
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Gerede Esentepe Aşçılık ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği bu anlamlı mezuniyet ve yemin törenini sizlere aktarmaktan gurur duyuyoruz. Genç aşçıların bu önemli günlerinde yanlarında olmak ve onların başarılarını kutlamak, gastronomi dünyasında gelecek vaat eden yeni yetenekleri desteklemenin bir parçasıdır. Daha fazla bilgi ve güncel haberler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler