Şef Aşcı Demir, Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı

Şef Aşcı Demir, Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı

ANLIURFA Harran üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşзılık Bölümü tarafından düzenlenen, atölye...

Şef Aşcı Demir, Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı
ŞANLIURFA Harran üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşcılık Bölümü tarafından düzenlenen, atölye calışması ve 'Mesleğe Dair' söyleşi programı kapsamında ünlü Şef Yaşar Demir, tecrübelerini öğrencilere anlatarak, 'Buğday rizotto yatağında lokum bomfile' yemeğini yaptı.
 
Harran üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşcılık Bölümünden mezun olan, aynı zamanda yurtdışında eğitim almış ve bu alanda ceşitli ödüller alan Şef Yaşar Demir, Aşcılık bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. 
 
Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda öğrencilere tecrübelerini anlatan bir söyleşide bulunan Şef Yaşar Demir, öğrencilere başta bu mesleği vermeleri gerektiğini daha sonra işin sırrı ise pişirmekte olduğunu söyledi. Workshop calışmasına ve Söyleşi programında daha sonra Şef Demir, öğrencilere 'Buğday risotto yatağında lokum bonfile' yapılışını uygulamalı olarak gösterdi. 
 
Söyleşi programına Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı  öğr. Gör. Hasan Kırmızı, Aşзılık Programı Başkanı Şükran Taşkın, öğr. Gör. Hafize özbudun, öğr. Gör. Dilek Kocak ve cok sayıda öğrenci katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler