Beef Tobanyaki Tarifi “Şef İrem ESEN”

Beef Tobanyaki Tarifi “Şef İrem ESEN”

Türk Mutfağının ünlü şeflerinden Şef İrem Esenin özel tarifi olan nefis yemek Tarifi Beef Tobanyaki Tarifi 'ni sizler için hazır...

Türk Mutfağının ünlü şeflerinden  Şef İrem Esenin özel tarifi olan Beef Tobanyaki Tarifi 'ni sizler için hazırladık. Türk Aşçı Haberleri olarak İrem Esen şefimize nefis yemek Tarifi için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
 
Şef İrem Esen, 25 yaşında. Beykent Üniversitesi Mutfak sanatları Gastronomi Bölümü mezunu. Öğrencilik döneminde Jamie’s İtalian’ın açılış ekibinde çalıştı, hem serviste hem de mutfakta görev aldı. Ardından Soho House’a bağlı bir restoranda çalıştıktan sonra Swissôtel’e geçti.
 
Swissôtel’i kariyerinin okulu sayıyor. Şef İrem Esen şu anda Mitte’nin mutfak şefi olarak görev yapıyor. Mitte’nin menüsünde Hindistan, Japonya, Çin, Malezya ve Endonezya olmak üzere 5 farklı ülkenin mutfaklarından derlemeler var.
 
Evet Modern Türk Mutfağında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Beef Tobanyaki Tarifi “Şef İrem ESEN”
Beef Tobanyaki Kullanılan Malzemeler
 
*     150 Gr Bonfile
*     40 Gr Havuç
*     40 Gr Kabak
*     40 Gr Beyaz Soğan
*     40 Gr Şitake Mantarı
*     40 Gr Pırasa
*     7 Dilim Trüf Mantarı
*     2 Gr Trüf Yağı
*     2 Gr Maldon Tuzu
*     50 Gr Teriyaki Sos
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞIBeef Tobanyaki Hazırlanış Tarifi
Et tuz, karabiber, sıvı yağla lezzetlendirilir ve ızgarada pişirilir. 
Bu sırada tavada tüm sebzeler sotelenir, istenilen pişirme derecesine ulaştığında teriyaki sos ilave edilip  bir kere kaynatılır. 
Ardından ince ince dilimlenmiş etler tabağa dizilir. Sebze tabaklanır. 
Etlerin üzerine gelecek şekilde trüf yağı, mantarlar ve maldon tuzu verilir.
 
Not;
Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu tarifi denediğinizde yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: mehmet yalcinkaya
    4/6/2019

    yani bu kadar olurrrr:)) tebrikler sefff

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler