Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Horeca İzmirde Fuarı’na katıldı...

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Horeca İzmirde Fuarı’na katıldı...

Kalabalık bir şef ekibiyle birlikte katılan, Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği (MUGASDER), katılımcı firma standlarını..

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Horeca İzmirde Fuarı’na katıldı...
 
19-22 Şubat tarihlerinde İzmir Gaziemir Fuar alanında düzenlenen Horeca Fair Otel Ekipmanları ve EDT 2020 Fuarı’na, Horeca’nın davetlisi olarak, kalabalık bir şef ekibiyle birlikte katılan, Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği (Mugasder),  katılımcı firma standlarını  ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgiler aldı. 
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu Tafed bünyesinde olan ve Bodrum-Muğla çevresinde Türkiye’nin Gastronomi Turizmi’nin geliştirilmesi, yöresel yemek kültürümüzün yaşatılması ve coğrafi işaretli ürün kullanımını teşvik amacıyla Gastronomi Festivalleri, Tadım Günleri ve yarışmalar düzenlemeyi planlayan Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği (Mugasder), katılımcı firma temsilcilerine dernek hakkında bilgiler verdi, fuarda sergilenen ürünlerin tadımını gerçekleştirdi.
 
Fuara katılan firma sahipleri ise, büyük oteller, restoran ve gıda işletmelerinde çalışan, aynı zamanda işyeri sahibi  şefleri standta ağırlamaktan ve ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 
 
Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği, verimli geçen fuar katılımı sonrası Bodrum’a dönüş yaptı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler