Şef Volkan Çalan; Biz Turizm Emekçilerinin Sesine Kulak Veriniz...

Şef Volkan Çalan; Biz Turizm Emekçilerinin Sesine Kulak Veriniz...

Devletimiz ivedilikle tüm tedbirleri almaya çalışırken bizlerde elimizden geldiği kadar bireysel olarak devletimizin işini kolay...

Şef Volkan Çalan; Biz Turizm Emekçilerinin Sesine Kulak Veriniz...
TAH - Sadi GÜR
 
Muhteşem bir sezon hayali işe Sezonun başlamasına ramak kala büyük bir şok yaşadık ve tüm yurttaşlarımızın sağlığını yakından ilgilendiren bir durum ile karşılaştık. 
 
Devletimiz ivedilikle tüm Koronavirüs tedbirleri Covid-19 almaya çalışırken bizlerde elimizden geldiği kadar bireysel olarak devletimizin işini kolaylaştırmak adına ve kendi sağlığımız açısından tedbirlerimizi almaya çalışıyoruz. 
 
Biz turizmden evimize evlatlarımıza ekmek götürenler olarak uzun bir kış sürecini sezon başlayınca hallederiz hayali ile borçlanarak hayatımızı idame etmeye çalıştık. 
 
Muhtemelen bu sene açılamayacak olan turizm sezonu biz çalışanların işini Çıkmaza doğru götürmektedir. Bireysel ve ekip olarak bu gidişata hiç bir şekilde müdahale edemiyoruz. Çünkü bu durum uluslar arası bir mesele haline geldi. 
 
Serzenişimizi e devlet üzerinden dile getirdik ve bu güne kadar sessiz bekleyişimizi koruduk.
 
 
Dünkü paket açıklandıktan sonra işsiz olan turizm çalışanlarına yönelik bir çalışma göremedik. Bu durum bizi derinden yaraladı. Birlerinde yaşamını idame ettirebilmeleri adına bir çalışma yapılaması gerektiğini Ümit ediyorum.
 
Turizmden direk ve en direk ekmek yiyen kardeşlerim müdür, personel, esnaf çalışanları far etmez hepimiz aynı gemide yol alıyoruz ve derdimiz ortak Ümit ediyorum fazla geç kalmadan çözüm bulunur. 
 
Buna çözüm bulacak olanlar değerli Devlet büyüklerimiz başta olmak üzere daha sonra aldığımız maaş karşılığı fedakarlıklarla hizmet verdiğimiz patronlarımız olmalıdır.
 
Biz turizm emekçilerinin sesine kulak verin...
Pamuk ipliğine bağlı bir serüvenimiz var bizim birisi sesini hafif yükseltse etkilenen bir sektörde ekmek parası kazanmaya çalışan Türk Vatandaşlarıyız....
 
Diğer Aşçı, Dernek ve Federasyon Haberlerimizi Aşağıdaki Resme Tıklayarak İnceleyebilirsiniz...
asci dernek ve federasyon haberleri
 

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler