Venezuela Başkenti Caracas’dan Haber Var...

Venezuela Başkenti Caracas’dan Haber Var...

Maskesiz sokakta gezenler tutuklanıyor restoranlar, kafeler, barlar kapatıldı. Marketler kasaplar ve benzer iş yerleri öğleye kadar açılmasına izin veriliyor. Vezuela Corona...

Venezuela Başkenti Caracas’dan Haber Var...
TAH - Sadi GÜR
 
Merhabalar Venezuela başkenti Caracas’dan haber var. Burası dünya da diğer ülkeleri gibi karantina altına alındı. Sokağa maskesiz çıkma yasağı uygulanıyor.
 
Maskesiz sokakta gezenler tutuklanıyor restoranlar, kafeler, barlar kapatıldı. Marketler kasaplar buna benzer iş yerleri öğleye kadar açılmasına izin veriliyor. 
 
Venezuela Coronavirüs tedbirlerinde (Covid-19) karantina altına alındı. Her gün anons yapılıyor işiniz olmadığı sürece sokağa çıkmayın deniyor. 
 
Her ülkede olduğu gibi Venezuela da da korona virüsüne rastlandı ve tespit edildi. Karantina altına alındığı söyleniyor. Ülkeye giriş çıkışlar kapandı. Bizler iyiyiz çok şükür. 
 
Tüm dünya bunu atlatacaktır inşallah. Güzel Ülkeme Türkiye’me kucak dolusu selamlar… 
 
Adil AYDIN
Venezuela başkenti Caracas’dan restoran şefi Adil Aydın
 
anadolu mutfağı yemekleri...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler