Osman Sezener; Sektörün Ayakta Kalması Önemli..

Osman Sezener; Sektörün Ayakta Kalması Önemli..

Yiyecek sektörü dolaylı yoldan başka sektörlerle de bağlantılı olduğu ve ciddi bir istihdam yarattığı için, hasar zincirleme olmamalı. Gelecekle ilgili..

Restoran sektörünün ve Türk mutfağının önde gelen şeflerinden olan "Şef Osman Sezener" in koronavirüs krizi hakkındaki düşüncelerini, süreci nasıl yönettiklerini, geleceğe ilişkin endişelerini ve beklentilerini Türk aşçı haberleri olarak sizlere sunuyoruz.
 
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs salgınıyla birlikte Gastronomi Turizmi 'nde kapılarını kapatan restoranlar zor bir süreçten geçiyor. 
 
Osman Sezener; Sektörün Ayakta Kalması Önemli..Ünlü Türk mutfağı Şeflerimizden Osman Sezener; Sektörün Ayakta Kalması Önemli...
 
Aile şirketimiz 41 senedir sektörün içinde. Bugüne dek birçok kriz gördük, yaşadık. Ancak bu kadar etkili, sonunu bu kadar göremediğimiz bir sürece girmemiştik daha önce.
 
Takım arkadaşlarımızdan hiçbiriyle yollarımızı ayırmadık. Tüm ekip aynı şekilde devam edeceğiz. Bu süreçte herkes kendi evlerinde sosyal izolasyonda.
 
Gelecekle ilgili endişelerimiz var. Sektörün eski haline dönmesi ciddi bir zaman alacak. Hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen misafirlerimizin bu gelişmelere nasıl tepki vereceklerini ise şu an için kestirmek güç.
 
Türkiye’de bu yemek sektörün ayakta kalabilmek adına çok ciddi destek alması gerekiyor. Yoksa ne yazık ki birçok firma, bu durumdan sağ çıkamaz ve bir daha açılamayabilir. 
 
Yiyecek sektörü dolaylı yoldan başka sektörlerle de bağlantılı olduğu ve ciddi bir istihdam yarattığı için, hasar zincirleme olmamalı.
 
Öngörüm haziran gibi tekrar işletmelerimizi açabileceğimiz yönünde, fakat bir süre işlerimiz eskisi gibi olmayacak, bir toparlanma süreci gerekecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler