Gün Boyu Tok Tutan Sahur Yemeklerinden Evde Noodle..

Gün Boyu Tok Tutan Sahur Yemeklerinden Evde Noodle..

En Pratik Ve En Ekonomik İftar Ve Sahur Menülerinden İste Sizlere Özel Makarna Tarifleri 'nden ve Gün boyu tok tutsun arzusuyla En pratik sahur..

Gün Boyu Tok Tutan Sahur Yemeklerinden Evde Noodle..
Evde Noodle Nasıl Yapılır? Evde Nefis bir Noodle Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Evde Makarna Tariflerinden ve Gün boyu oruç tutanları tok tutsun arzusuyla En pratik sahur yemeklerinden Noodle Yapmayı Denediniz mi? Noodle hakkında Şeflerin Özel makarna Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? En Pratik Ve En Ekonomik İftar Ve Sahur Menülerinden İste Sizlere "Şef Selçuk Üstekidağ" a Özel Bir Noodle Tarifi…
 
Modern Türk Mutfağı, Füzyon Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağına ve Kültürüne  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden Selçuk Üstekidağ" teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
şeflerin özel Yemek Tariflerinden
Evde Noodle Nasıl Yapılır? "Şef Selçuk Üstekidağ"
 
Bir arkadaşım noodle tarifi istemişti geçenlerde.. Herkes için yazayım istedim ben de..
 
Noodle; yapılış şekli ve içerik malzemeleri itibariyle aslında bir makarna.. Bizim erişteyle neredeyse aynı.. Bu sebeple canınız noodle çekiyorsa ve evde yoksa yerine spaghetti veya erişte kullanabilirsiniz.. Restoran kalitesinde bir noodle yemek isterseniz tarifim burada..
 
Evde Noodle Tarifi
Noodle Tarifi  Kullanılan Malzemeler
 
*     1 Paket Yumurtalı Noodle (Çin Eriştesi)
*     200 Gram Dana Eti
*     1 Sap Pırasa
*     1 Adet Kırmızı Dolmalık Biber
*     1 Adet Yeşil Dolmalık Biber
*     1 Adet Havuç
*     1 Adet Kabak
*     3-4 Yaprak Lahana
*     1 Çay Bardağı Soya Sosu
*     1 Tatlı Kaşığı Taze Zencefil
*     1 Diş Sarımsak
*     1 Tatlı Kaşığı Kavrulmuş Susam
*     1 Çay Kaşığı Bal
*     2 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
 
Gün Boyu Tok Tutan Sahur Yemeklerinden Evde Noodle..
Sizler için sahurda midelere bayram ettirecek en sağlıklı, En kolay iftar menüleri, en pratik sahur menüsü ve bütçenize uygun sahur yemeklerinden Noodle Yapılış Tarifi;
 
Bir tencerede 3 litre suya,1 çorba kaşığı tuz koyup kaynatın. Bir wok veya yapışmaz tavaya, sıvı yağı koyup kızdırın. İnce yapraklar halinde doğradığınız etleri tavaya alıp biraz soteleyin. 
 
Tüm sebzeleri kibrit çöpü şeklinde (jülyen) doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sebzeler hafif yumuşayıncaya kadar yaklaşık 4 dakika soteleyin. Çok ince kıyılmış sarımsak ve taze zencefili soya sosu ve balla karıştırıp, yarısını yavaş yavaş tavaya ekleyin.
 
Erişteleri 4 dakika haşlayın. Süzdürün ve sebzelerin üzerine dökün. Biraz karıştırdıktan sonra kalan soya sosunu da ekleyip 2 dakika daha soteleyin. Üzerine susam ve isterseniz kıyılmış taze soğan veya taze kişniş serpip servis edin..
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Diğer Bir Tavsiyemiz Olan Daha Zengin Susatmayan Sahur Menüleri, En Pratik Sahur Öğünü Tarifleri, Tok Tutan Sahur Menülerini 'de Deneyebilirsiniz...
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli Makarna tariflerini denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler