Erkeklik Organını Sertleştiren En Eski Macun Nasıl Yapılır?

Erkeklik Organını Sertleştiren En Eski Macun Nasıl Yapılır?

El yazması kitaplardan elde ettiği bilgilere göre asırlar boyunca iktidarsızlığı bitkilerden ve baharatlardan yaptıkları sihirli Macunun yapılış tarifi..

Erkeklik Organını Sertleştiren En Eski Macun Tarifi...
 
Sağlık ve yasam açısından hayatımızda birçok problemi baharatlar ile yapılan özel macunlarla tarihimizde gidermişler. Mutfak tarihimizde bazı hekimlerin el yazması kitaplardan elde ettiği bilgilere göre asırlar boyunca iktidarsızlığı bitkilerden ve baharatlardan yaptıkları sihirli macunlar ile ortadan kaldırmışlar.
 
Türk aşçı haberleri olarak işte sizlere en iyi Osmanlı kuvvet macunlarından ve en etkili Osmanlı kuvvet macunlarından Erkeklik organını sertleştirmek için macun nasıl yapılır? Erkeklik organını sertleştirmek için macunun tariflerinden ve özel karışım nasıl yapılır tariflerini hazırladık.
 
En İyi Kuvvet Macunu Tariflerinden Erkeklik Organını Sertleştirmek İçin Macun Nasıl Yapılır?
En Eski Kuvvet Macunlarından Erkeklik Organını Sertleştirmek İçin Macun “Terkîbi”
 
*     Küçük Hindistan cevizi yağı
*     15 gr. Akır-ı karhâ
*     15 gr. Karabiber
*     15 gr. Kebâbiye
*     15 gr. Misk
*     5 gr. Süzme bal
*     15 gr.
 
En Etkili Kuvvet Macunlarından Erkeklik Organını Sertleştirmek İçin Macunun Yapılış Tarifi;
 
Kuru olan eczaların hepsi güzelce dövülür ve elenir. İnce elekten veya tülbentten geçirilir. 
Bal ve küçük Hindistan cevizi yağı katılıp, iyice karıştırılır. 
Macun haline getirilen bu karışım, erkeklik uzvuna ova ova, özenle sürülür. 
Bu terkîbi kul anırken, 3 gün ara verip, tekrar kul anmak gerekir.
 
Türk aşçı haberleri not;
Her ne kadar özel kaynaklara dayalı olarak en iyi Osmanlı kuvvet macunları tariflerini yayınlamış olsak ta öncelikte doktorunuza görünmenizi ve daha sonra ilgili macun tariflerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Özel baharat karışımlarından yapılan erkeklere özel kuvvet macunlarından kullanılan içerikler farklı bünyelerde alerjik olumsuzluklar gösterebilir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler