En İyi Vegan Lezzetlerden Pirinç Salatası Nasıl Yapılır?

En İyi Vegan Lezzetlerden Pirinç Salatası Nasıl Yapılır?

Özellikle dünya Vegan gününde Türk Aşçı Haberleri Olarak özel Vegan lezzetlerini araştırdık. En iyi vegan lezzetlerden pirinç salatası nasıl yapılır?

En İyi Vegan Lezzetlerden Pirinç Salatası Nasıl Yapılır?
Şef Arda Türkmen
 
Dünyaca ünlü Türk mutfağı şeflerimizin elinden en iyi lezzetler artık uluslararası mutfaklarda yer alıyor. Modern Türk mutfağından şeflerin özel yemek tariflerinden ve nefis lezzetlerinden Türk mutfağı yemek arşivinde yapmış olduğumuz bir araştırmada şef arda Türkmen’in özel bir tarifi olan pirinç salatası’nı mutfaklarınıza getirdik.
 
Özellikle dünya Vegan gününde Türk Aşçı Haberleri Olarak araştırdık... özel Vegan lezzetlerinden pirinç salatası nasıl yapılır?
 
Şef Arda Türkmen’den pirinç salatası (3-4 kişilik)
 
Şeflerin özel yemek tariflerinden ve En iyi Vegan Yemeklerinden pirinç salatası nasıl yapılır?
Nefis vejetaryen lezzetlerinden pirinç salatası icin kullanılan malzemeler nelerdir? 
 
*     3-4 yemek kaşığı zeytinyağı     
*     1 adet küçük boy soğan (ince, yemeklik doğranmış)
*     2 su bardağı yasemin pirinci     
*     3 dilim limon
*     Tuz
*     Beyazbiber
*     2 su bardağı su
*     10 dal maydanoz    
*     10 dal dereotu
*     2-3 dal taze nane     
*     2-3 dal taze kişniş
*     2 dal taze soğan
*     10 adet iri yeşil zeytin
 
En sağlıklı Vegan lezzetlerden pirinç salatası yapılış tarifi;
 
En İyi Vegan Lezzetlerden Pirinç Salatası Nasıl Yapılır?
- Bir pilav tenceresine zeytinyağını koyun. İnce yemeklik doğradığınız soğanları ekleyin ve soğanlarınız yumuşayana kadar kavurun.
 
- Maydanoz, dereotu, kişniş ve nane saplarını bir fırın ipiyle bağlayın. Tencerenizin içine alın ve tuz, beyazbiber ekleyin. Limon dilimlerini ve suyunu ilave edip kısık ateşte kapağı kapalı pişirin. Maydanoz, kişniş, taze nane, dereotu ve taze soğanı ince ince doğrayın.
 
- Yeşil zeytinlerinizin çekirdeklerini çıkarın ve ince ince doğrayın. Pişen pilavınızın içerisinden yeşillik saplarını ve limonları çıkarın. İçerisine doğradığınız bütün yeşillikleri ekleyin ve pişen pilavınızın içerisine alın.
 
- Üzerini kağıt havluyla örtün, kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler