Futbolcuları Kırk Bin Lira Dolandıran Aşçıbaşı Kim?

Türkiyede Aşçılık Kurumları ve mutfak sanatlarının vermiş olduğu Aşçılık Eğitimlerinde "iş ahlakı" konusunada değinilmeli. Aşçı çok para istiyordu...

Futbolcuları Kırk Bin Lira Dolandıran Aşçıbaşı Kim?
 
Hikmet Karaman'ın bahsettiği aşçı futbolcuları dolandırıp kaçmış!
 
Teknik direktör Hikmet Karaman'ın Rizespor'u çalıştırdığı dönemde kulübe dahil ettiği aşçıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yeşil-mavili eski futbolcu, bu davranışın aşçılık mesleği hakkında iyi olmadığını ve bu mesleğe yakışmayan söz konusu aşçının oyuncuları 40 bin lira dolandırdığını öne sürdü.
 
Çaykur Rizespor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman, Tivibu Spor'da katıldığı programda Karadeniz ekibinde görev aldığı dönemde kulübe dahil ettiği aşçı ile ilgili açıklamalar yaptı.
 
"Gelir gelmez futbolcuların motivasyonu değişti"
 
 
O dönem kulüpteki aşçıların bir profesyonel futbol takımına hitap etmediğini ifade eden Karaman, "Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen oyuncu grupları var. Sadece Türk oyuncular yok ki köfte yap, kuru fasulye yap. Hilton otelinin müdürüne bana 3-6 aylık bir aşçıbaşı göndermesini istemiştim. 
 
Aşçı çok para istiyordu. 'Parasının da yarısını biz futbolcular ödeyelim' dedik ve geldi. Bir anda oyuncunun motivasyonu da değişti. Yanına da 2 tane Rizeli genç aldık. Ertesi gün her şey değişti. Sonra o adam gitti, Rizeli gençler orada kaldı" dedi.
 
Türkiyede Aşçılık Kurumları ve mutfak sanatlarının vermiş olduğu Aşçılık Eğitimlerinde "iş ahlakı" konusuna 'da değinilmeli...
 
Hikmet Karaman'ın Tivibu Spor Twitter hesabından paylaşılan bu açıklamalarının altına, Rizesporlu eski futbolcu Murat Duruer'den sosyal medyada gündem olan bir yorum geldi. Duruer, Karaman'ın bahsettiği aşçının futbolcuları 40 bin TL dolandırdığını ifade etti.
 
İşte o paylaşım;
 
Futbolcuları Kırk Bin Lira Dolandıran Aşçıbaşı Kim?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler