Afyonkarahisardan Muhteşem Gastronomi Lezzetleri...

Afyonkarahisardan Muhteşem Gastronomi Lezzetleri...

Yemek sadece milli kültürün değil, geçmişte ve günümüzde sanatın ve endüstrinin önemli bir parçası olmuştur. Yemek ve kültür kavramını birleştiren

Gastronomi Şehri Afyonkarahisardan Muhteşem Lezzetler
Şef Hamza Kalkan
 
Yemek kültürü bir dönemin, bir ülkenin, bir şehrin, bir topluluğun veya bir kişinin özelliklerini gösteren yansımasıdır. Yemek bütün halk sanatlarında olduğu gibi kültürlerin canlı belgelerinden birisidir. 
 
Çünkü her dönemin, her milletin, ekonomik, toplumsal, kültürel ve siyasal şartlardan etkilenerek biçimlenmektedir. 
 
Tarih boyunca, her uygarlık, yaşayış biçimi ve şartlarının etkileri ile birbirinden ayrı özellikler göstermişlerdir. Bunun sonucu olarak milli ve yöresel yemekler meydana gelmiştir.
 
Afyonkarahisardan Muhteşem Gastronomi Lezzetleri...
Yemek sadece milli kültürün değil, geçmişte ve günümüzde sanatın ve endüstrinin önemli bir parçası olmuştur. 
 
Yemek ve kültür kavramını birleştiren “GASTRONOMİ” Turizm pazarlamasında avantaj sağlayan yeni bir turizm alanının gelişmesine katkı sağlamaktadır..
 
Gastronomi şehri, Afyonkarahisar'ın birbirinden eşsiz lezzetlerinden derlediğimiz Afyon tadım tabağı... 
 
Gastronomi Şehri Afyonkarahisardan Muhteşem Lezzetler


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler