En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü

En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü

“Yılın GQ Şefi” ödülüne layık görülen ve eleştirmenlerden tam not alan ünlü Şef Osman Sezener’in önderliğinde misafirlerini ağırlayan...

En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü....
 
Türkiye’nin ve dünyanın en özel lezzetlerini bir araya getiren The Bodrum Edition yeni sezonda da misafirlerine büyüleyici bir gastronomi deneyimi sunuyor. Eşsiz lezzetleriyle adından sıkça söz ettiren Osman Sezener, konuklarını bu sezon modern Ege mutfağı ve Anadolu mutfağı ile Kitchen Bodrum’da ağırlayacak.
 
Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan Ian Schrager'in Marriott International iş birliği ile açılan ve Türk yeme - içme dünyasına yenilikçi bir bakış açısı getiren The Bodrum Edition yeni sezonda da yaz mevsiminin en önemli duraklarından olmaya devam ediyor. “Yılın GQ Şefi” ödülüne layık görülen ve eleştirmenlerden tam not alan ünlü Şef Osman Sezener’in önderliğinde misafirlerini ağırlayan “Kitchen Bodrum”, sezonun en yeni mekanları arasında yerini aldı. 
 
En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü....
Sezener’in misafirlerini yerel lezzetlerle buluşturacağı Geleceğin Menü Trendlerinden özel bir menüye sahip mekan, aynı zamanda yerel üretimi gerçek anlamıyla destekleyen büyüleyici bir konsepte sahip. Tesisin kendi bahçelerinde sürdürülebilir bir yaklaşımla üretilen otlar, salata yeşillikleri ve sebzelerin yanı sıra; en taze et ve balık ürünleri yakın çiftliklerdeki yerel üreticilerden temin ediliyor.
 
En taze yerel ürünler hazırlanan örnek restoran menüleri denemeye değer...
 
Eşsiz yemek deneyimleri sunan ödüllü şef Osman Sezener, misafirleriyle bu sezon yerel esintiler eşliğinde The Bodrum Edition'ın keyifli sofralarında buluşuyor. En taze yerel ürünlerle hazırlanan menünün öne çıkan en iyi lezzetlerinin başında ise Şampanya ve Kaküle soslu Deniz Mahsullü Canneloni, Bottarga ve Single Malt Viski eşliğinde Linguine ve Hurma püresiyle ve tarçınla tatlandırılmış Dana Kaburga, Keşkek geliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler