Tafed Yönetim Kurulundan Vali M. Alpaslan Işık'a Ziyaret

Tafed Yönetim Kurulundan Vali M. Alpaslan Işık'a Ziyaret

18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Valilik makamında gerçekleşen kabulün ardından 1'inci Gastronomi ve Turizm Festivali proje içeriğinin sunu..

Tafed Yönetim Kurulundan Valiye M. Alpaslan Işık'a Ziyaret 
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, aşçılık kurumlarından Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
Vali Işık, önümüzdeki günlerde yapılacak olan 1'inci Gastronomi ve Turizm Festivali hazırlıkları kapsamında İlimizde bulunan Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri ile Karaman Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Meryem Evcen ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Tafed Yönetim Kurulundan Valiye M. Alpaslan Işık'a Ziyaret
18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Valilik makamında gerçekleşen kabulün ardından 1'inci Gastronomi ve Turizm Festivali proje içeriğinin sunumu için Yunus Emre Toplantı Salonuna geçildi.
 
Gastronominin ilimize olan katkıları hakkında yapılan sunum ve Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın "2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" olması nedeniyle TAFED Başkan Açıkgöz'e Karamanlı Yunus Emre'nin şiirinin bulunduğu bibloyu hediye etmesiyle ziyaret sona erdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler