Yeni Gastronomi Trendleri Uluslararası Sirha İstanbul'da..

Yeni Gastronomi Trendleri Uluslararası Sirha İstanbul'da..

Uluslararası Sirha İstanbul Fuarı 18 - 20 Kasım 2021 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşe -cek. Restoran, otel ve yiye..

Yeni Gastronomi Trendleri Uluslararası Sirha İstanbul Fuarında Buluşacak...Yeni Gastronomi Trendleri Uluslararası Sirha İstanbul Fuarında Buluşacak...
 
Uluslararası Sirha İstanbul Fuarı 18 - 20 Kasım 2021 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Sirha İstanbul, Horeca Sektörünü Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde Buluşturuyor...
 
Restoran, otel ve yiyecek- içecek sektör profesyonellerine yönelik, uluslararası düzeyde seçkin ve kapsamlı bir organizasyon olan, Türkiye’nin zenginliklerini dünya mutfakları ile buluştururken, dünya mutfaklarındaki yenilikleri de Türkiye’de sergileyen Uluslararası Sirha İstanbul Fuarı, 18 - 20 Kasım 2021 tarihleri arasında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 
 
Gastronomi sektörünün önemli buluşması Uluslararası fuar ve festivallerden Sirha İstanbul Fuarı, bu yıl 18 - 20 Kasım 2021 tarihleri arasında yeni yeri olan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Pandemi nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen fuar, Türkiye’deki 8.yılında sektör profesyonellerini, firmalara vizyon katacak yenilikler ve teknolojilerle buluşturacak. 
 
GL Events Exhibitions Türkiye Genel Müdürü Gülperi Erkanlı 2020’de pandemi nedeniyle GL Events Exhibitions olarak, global boyutta, faaliyet gösterdikleri ülkelerde dijital olarak çok sayıda fuar ve B2B platformları sunarak, çalışmalarını çeşitlendirdiklerini belirterek, “Kurumsal sloganımızda da olduğu gibi bizim işimiz “insanları bir araya getirmek” ve yeniden yüz yüze olabilecek olmak bizi çok mutlu ediyor.” dedi.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan Gıdadan pişirme ekipmanlarına, otel ve servis sektöründen paketlemeye kadar sektörün her alanından katılımcı firmayı ağırlayan Uluslararası Sirha İstanbul Fuarı, gastronomi sektörüne 360 derecelik bakış açısı getiriyor. Geleceğin trendlerini de öne çıkaran Uluslararası Sirha İstanbul Fuarı, yeni teknolojiler, malzeme ve ekipmanları tanıtacak, yeni iş modelleri konusunda ilham verici etkinlikler gerçekleştirecek.   
 
Sirha İstanbul – GL Events Exhibitions’ın fuarı olan Sirha İstanbul, restoran, otel ve yiyecek içecek sektörlerini bir araya getiren ve işletmelerin ihtiyaçlarının tamamına cevap veren Türkiye‘nin en prestijli uluslararası HORECA fuarı olma özelliğini taşımaktadır. 
 
Yeni Gastronomi Trendleri Uluslararası Sirha İstanbul Fuarında Buluşacak...
Sektöre yönelik düzenlenen fuarlar arasında gıda, gıda dışı ürün ve hizmetlerin bir arada sunulduğu tek platform olan Sirha İstanbul, sektörün karar vericilerini tedarikçilerle buluşturan üst düzey bir etkinlik olarak büyük ilgi görmektedir. 
 
Sirha İstanbul, uluslararası düzeyde etkinlikler olan Şeflerin Olimpiyatı Bocuse d‘Or, Mutfakta Yaratıcılık Festivali Omnivore ve Dünya Pastacılık Kupası Coupe du Monde de la Pâtisserie İstanbul ayağına da ev sahipliği yapmakta, gastronomi trendlerini öne çıkarak tematik aktiviteler düzenlemektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler