Ünlü Şef Murat Bozok'tan Özel Yılbaşı Menüsü...

Ünlü Şef Murat Bozok'tan Özel Yılbaşı Menüsü...

Ferida'nın yılbaşı menüsü Trüflü kestane çorbasıyla başlıyor. Başlangıçlarda meze tabağı, kuru etli Boşnak topları ve Ferida misafirlerinin vazeçilmezi olan Boşnak mantısı var.

Ünlü Şef Murat Bozok'tan Özel Yılbaşı Menüsü...
 
İstanbul'un yeni buluşma noktası tarihi Fişekhane'de yer alan Ferida İstanbul Brasserie'nin yılbaşı menüsü tamamlandı. Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Murat Bozok'un danışmanlığını yaptığı restoranda yılbaşı akşamı için belki de tüm yıl damaklarda iz bırakacak özel bir menü hazırlandı.
 
Ferida'nın yılbaşı menüsü en iyi çorbalardan Trüflü kestane çorbasıyla başlıyor. Başlangıçlarda meze tabağı, kuru etli Boşnak topları ve Ferida misafirlerinin vazeçilmezi olan Boşnak mantısı var. 
 
Ana yemek alternatiflerinde en iyi yılbaşı yemeklerinden kuru biryan veya kestaneli hindi tercihi yer alıyor. Balkabağı tatlısıyla final yapılacak menüde 2022'nin ilk saatlerinde çorba ve sucuk ekmek ikram edilecek. 
 
Ünlü Şef Murat Bozok'tan Özel Yılbaşı Menüsü...
Alkolsüz menünün kişi başı fiyatı 600 TL olarak belirlenirken, uluslararası imza kokteyllerin tadına bakmak isteyenler ve diğer alkol seçeneklerini değerlendirecek misafirler sabit menü fiyatı dışında bu alternatiften faydalanabilecek.
 
Ferida Brasserie'de bu özel gecede özel DJ performansı da sergilenecek. Tarihi atmosferde, benzersiz tatlar eşliğinde 2022'ye en iyi restoranlardan Ferida'da merhaba demek için ön rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmanızda fayda var.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler