3 Nesildir Değişmeyen Üstün Kalite Ve Lezzet Anlayışı...

3 Nesildir Değişmeyen Üstün Kalite Ve Lezzet Anlayışı...

Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre; ‘Köşkeroğlu Organizasyon’ ve ‘Köşkeroğlu Catering’ hizmetleriyle de özel düğünlere ve davetlere imza atan..

3 Nesildir Değişmeyen Üstün Kalite Ve Lezzet Anlayışı...
 
Köşkeroğlu’nun, ilk kez 1946’da Gaziantep’te başlayan lezzet macerası, İstanbul’da aynı ustalıkla devam ediyor. Dede Mehmet Ali Köşkeroğlu’nun başlattığı bu 75 yıllık lezzet yolculuğu, 3 nesildir titizlik ve kalite anlayışından ödün vermeden büyüyerek sürüyor. Köşkeroğlu, 2015 yılından bu yana markanın en iyi restoranlarının başında olan ve iki yıl önce de organizasyon ve ‘catering’ şirketlerinin başına geçen torun Eyüp Köşkeroğlu’nun yönetiminde yenilikçi stratejileri ve her geçen gün genişleyen ürün portföyüyle gelişmeye devam ediyor. 
 
Türkiye gastronomi turizmi ve gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre; ‘Köşkeroğlu Organizasyon’ ve ‘Köşkeroğlu Catering’ hizmetleriyle de özel düğünlere ve davetlere imza atan marka, uzun yıllara dayanan uzmanlığını İstanbullularla buluşturuyor.
 
Köşkeroğlu’nun ilk kez 1946 yılında Gaziantep’te başlayan lezzet macerası, şu anda İstanbul’da 7’ye ulaşan şubesiyle aynı heyecanla devam ediyor. Baklavayla başladığı tatlı hayatına 30 yıl önce eklediği restoran hizmetini de profesyonel olarak sürdüren Köşkeroğlu, 3 nesildir hiç değişmeyen üstün kalite anlayışını aynı titizlik ve standartta sürdürüyor. 
 
2015 yılından bu yana Köşkeroğlu’nun restoranlarının başında olan iki yıl öncede organizasyon ve ‘catering’ şirketlerinin yöneticiliğini yapmaya başlayan 32 yaşındaki Eyüp Köşkeroğlu, Türkiye’de ve Avrupa’da üretim yapan en firmalar arasında yer aldıklarını belirtiyor: “Öncelikli hedefimiz bulunduğumuz yer ve pozisyon olarak aynı kaliteyi korumak ve hatta daha da artırmak. Daha sonraki süreçte de ürün portföyünü durmadan geliştirmek”...
 
Köşkeroğlu, aralarında Amerika, İngiltere, Kenya ve Rusya dışında Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Romanya ve Bulgaristan’ın da olduğu Avrupa’nın ve dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapıyor. Günlük 1 ton tatlı üretim kapasitesine sahip firmanın Ramazan ve diğer özel günlerde üretim kapasitesi 3 katına kadar çıkıyor. Tamamı kendilerine ait İstanbul’da Karaköy, Merter, Topçular, Başakşehir, İkitelli olmak üzere toplamda 7 şubesi bulunan Köşkeroğlu, marka olarak ‘franchaising’ vermiyor. 
 
Baklava ve restoran hizmeti olarak uzun yıllardır hizmet verdiklerini belirten Eyüp Köşkeroğlu, bu hizmetlerinin yanı sıra 2 yıldır da organizyon ve ‘catering’ olarak da düğün ve özel davetler düzenlediklerini söylüyor: “2019 yılında gastronomi sektörüne başka bir alandan giriş yaparak hem kendi müşterilerimizin hem de bizi bu alanda tercih edenlerin en özel günlerinde eşsiz planlamalarla yanlarında oluyoruz. Vizyonumuz bir marka olarak her zaman iyi hizmeti vermek”.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler