Aşçılık Mesleğinin Geleceğine Yatırım Yapmalıyız.....

Aşçılık Mesleğinin Geleceğine Yatırım Yapmalıyız.....

Bilinen Türk mutfağı şeflerinden Şef Hüseyin Şipal, Şef Berfin Hasret Tacar ve başarılı kadın şeflerimizden şef Burcu Taşan olarak ilimizde gastronomi ve mutfak sanatları üzerine..

Gastronomide Aşçılık Mesleğinin Geleceğine Yatırım Yapıyoruz...
 
Şef Hüseyin Şipal ve beraberindeki Türk mutfağı şefleri ile gastronomi ve mesleki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Şef Hüseyin Şipal açıklamasında; Tapb (Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği) Kırıkkale İl Temsilcisi Ve Yönetimi Olarak;
 
Bilinen Türk mutfağı şeflerinden Şef Hüseyin Şipal, Şef Berfin Hasret Tacar ve başarılı kadın şeflerimizden şef Burcu Taşan olarak ilimizde gastronomi ve mutfak sanatları üzerine eğitimi veren üniversiteler, meslek liseleri turizm otelcilik liselerinde yeme-içme, servis ve gastronomi bölümü öğrencilerine pişirme teknikleri hakkında mesleki eğitim çalışmalarında bulundular.
 
Şef Hüseyin Şipal
Türk aşçı haberleri olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre Başarılı şeflerimizden Hüseyin Şipal açıklamasının devamında;
 
Turizmde Aşçılık mesleği üzerine verilen eğitimlerde; Doğru malzeme seçimi, uygulamalı eğitim ve olmazsa olmazı mız geleneksel Türk mutfağı hakkında bilgi ve becerilerimizi paylaşmak üzere bugünde Kırıkkale Zübeyde hanım mesleki ve teknik Anadolu meslek lisesi öğrencileriyle beraber olduk. Dedi.
 
Gastronomide Aşçılık Mesleğinin Geleceğine Yatırım Yapıyoruz...
Türkiye gastronomi turizmine ve yöresel mutfaklarımıza katkıları ile bilinen Şef Hüseyin Şipal gastronomi eğitimleri hakkındaki açıklamasının devamındal;
 
Bizleri okullarına davet eden başta meslek öğretmenlerimizden Özgür Dönmez hocamıza ve okul yönetimine teşekkür ederiz. Ayrıca aşçılık eğitimlerinde ve aşçılık mesleğinin gelişmesi için bizlerden bilgi, beceri ve uygulamalı eğitim talebinde bulunan tüm eğitim kurumlarının koşulsuz her daim yanlarında olacağız. Dedi.
 
Gastronomide Aşçılık Mesleğinin Geleceğine Yatırım Yapıyoruz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler